NavMenu

Pack Light, Stay Fit - Westin hoteli imaju poseban program za zaljubljenike u fitnes

Izvor: hotelmanager.rs Četvrtak, 20.02.2020. 16:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Supavadee butradee/shutterstock.com)Ilustracija
Svi veliki hotelski lanci širom svijeta u svom asortimanu imaju ponudu koja ih izdvaja od ostalih. Tako se Westin hoteli diče svojim programom za zaljubljenike u fitnes i osobe koje vode aktivan život.

Westin hotel datira još od 1930. godine. Tokom pedeset godina prvi je uveo "room service" od 24 sata. Isto su prvi implementirali "in-house" trening program za glavne kuvare.

"Pack Light, Stay Fit" je moto koji prati njihovu ponudu za goste koji ujedno vole i da vježbaju. Ništa nije prepušteno slučaju kada se ovakav program osmišljavao, zbog čega je potpisan ugovor s jednim renomiranim proizvođačem sportske opreme, to je New Balance.

Kada odsjedate u nekom od Westin hotela, više ne morate da nosite svoju sportsku opremu sa sobom. Gear Lending servis vam obezbjeđuje New Balance patike, šorts, majicu i čarape za trening. Cijena je 5 USD, ekvivalentna lokalnoj valuti. Čarape možete da zadržite za sebe, dok se ostala oprema ostavlja u sobi, kada napuštate hotel.

Pilot projekat je nastao još 2010. godine, i to samo u desetak hotela, uključujući Boston, Berlin i Tokio. Kakav je uspeh doživeo, najbolje ilustruje podatak da je već u martu 2012. godine, čak 118 hotela u Severnoj Americi imalo ovu ponudu. Danas je ponuda uključena u kompletan hotelski lanac.


Konkurencija je odmah uočila sve benefite ove ideje, te je Fairmont Hotels & Resorts, već 2013. godine pohrlio da uradi istu stvar, napravio je dogovor s još jednim sportskim gigantom, ovde se radilo o brendu Reebok.

Prema podacima Westin hotela, skoro 10% gostiju koristi ovaj program.

U našem okruženju, Westin je svoje prebivalište našao u Zagrebu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.