NavMenu

Kompanija 13. jul Plantaže raspisala konkurs za vizuelni identitet strategije razvoja i digitalne transformacije

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.02.2020. 14:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Zoom team/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija 13. jul Plantaže raspisala je konkurs za vizuelni identitet i dizajn Strategije razvoja i digitalne transformacije Plantaža 2025/30, pod nazivom - "Od prve zemljane brazde 1963. do prve digitalne brazde 2019."

- Konkurs ima za cilj da se u saradnji sa studentima crnogorskih univerziteta generišu ideje za vizuelizaciju dokumenta Strategija razvoja i digitalne transformacije kompanije 13.Jul Plantaže - navedeno je na sajtu Plantaža.

Dodaje se da je strategija razvoja i digitalna transformacija od suštinske važnosti za dalje poslovanje i razvoj kompanije.

Dokument sadrži 8 različitih poglavlja koji predstavljaju određene tematske cjeline. Od učesnika konkursa se očekuje idejno rješenje, logo, format i sistem boja i fontova. Treba osmisliti naslovnu stranu dokumenta u skladu sa vizuelnim identitetom kompanije 13. Jul – Plantaže, a na unutrašnjim stranama, između ostalog, predstaviti sadržaj ( način organizacije teksta u funkcionalno tematskim cjelinama ), kao i dati objašnjenje idejnog rješenja u pismenoj formi.

Konkurs je otvoren do 20. marta 2020. godine do 12 sati, a pravo učešća imaju studenti svih crnogorskih fakulteta, u timovima od minimum tri člana.

Za učešće na Konkursu učesnici se prijavljuju slanjem svojih radova na mail adresu digitalizacijaŽplantaze.com ili dostavljanjem svojih radova u kancelariju arhive Plantaža.

Prvonagrađeno rješenje dobija 500 EUR, Vinski put program slaganja vina i hrane "Barrique meni" i flašu ultra premium vina 0,75l Vranac Reserve za svakog člana tima.

Druga nagrada nosi 300 EUR, Vinski put program "Crna Gora zemlja vina" i flašu 0.75l premium vina Vladika za svakog člana tima.

Trećeplasirani tim biće nagrađen sa 200 EUR, Vinskim put programom "Crnogorska degustacija" i po flašom 0.75l premium vina Vranac Pro Corde.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.