NavMenu

Knauf Insulation 15 godina u Srbiji

Izvor: Promo Utorak, 18.02.2020. 09:51
Komentari
Podeli
Jedan od vodećih proizvođača sistema i rješenja za termoizolaciju, Knauf Insulation, ove godine obilježava 15 godina prisustva u Srbiji. Fabrika kamene mineralne vune u Surdulici, sagrađena davne 1974. godine, od 2005. je u sastavu ove međunarodne kompanije. Od tada su proizvodni kapaciteti višestruko uvećani, pa danas kamena vuna sa juga Srbije stiže, osim na domaće, i na tržišta Rumunije, Bugarske, Grčke, Albanije, Severne Makedonije, Crne Gore, a povremeno i drugih zemalja izvan okruženja.

Osim proizvodnje i prodaje kamene vune, kompanija se u prethodnih 15 godina profilisala kao autoritet na polju izolacionih rješenja za toplotnu izolaciju, zvučnu zaštitu i zaštitu od požara. Stalnim unapređenjem procesa i proizvoda, doneli su na naše tržište jedinstvenu Ecose tehnologiju - revolucionarnu inovaciju u industriji mineralnih vuna koja doprinosi održivosti proizvoda. Razvili su niz softvera i online alata koji promovišu energetsku efikasnost i zvučnu zaštitu, olakšavajući na taj način izbor materijala projektantima, instalaterima ili krajnjim korisnicima.

Kampanja pod nazivom PRIRODA.INOVACIJA.IZOLACIJA koju su pokrenuli povodom petnaestogodišnjice, ima za cilj da istakne prirodno poreklo Knauf Insulation izolacionih materijala od mineralnih vuna, njihov kvalitet, snagu i univerzanost.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.