NavMenu

Karisma nastavila sa investicijama u Ulcinju - The Long Beach Hotel Montenegro u novom ruhu za ljeto 2020. (FOTO)

Izvor: eKapija Srijeda, 22.01.2020. 14:53
Komentari
Podeli
Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nastavila je sa investicijama u hotele The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro u opštini Ulcinj.

- Ove godine, gosti će imati priliku da posete renovirani The Long Beach Hotel Montenegro i uživaju u novom dizajnu, koji odiše toplinom i modernizmom. Sada Ulcinj, pored luksuznog porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali savremenim all inclusive hotelom na Velikoj Plaži - saopšteno je iz kompanije.

The Long Beach Hotel Montenegro u novu sezonu ulazi sa novim lobby-jem, restoranom i otvoreno zatvorenim bazenom.

- Ovim je zaokružen drugi ciklus investicija. Sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je revitalizovala turističku sezonu u Ulcinju, kako u kontekstu turističke ponude, tako i u kontekstu privlačenja i dovođenja turista iz Evrope, sa najeminentnijih tržišta - navodi se u saopštenju.

Karisma Hotels & Resorts svojim inovacijama u turizmu će nastaviti sa konstantnim ulaganjima u hotele u Ulcinju, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju.



Fotogalerija
The Long Beach Hotel Montenegro
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.