NavMenu

Drugi sajam turizma 3. i 4. aprila u Banjaluci - Prijavljeno više od 130 izlagača

Izvor: eKapija Srijeda, 15.01.2020. 13:06
Komentari
Podeli
Drugi po redu međunarodni sajam turizma Banja Luka 2020 održaće se 3. i 4. aprila u prostoru sportske dvorane Centar.

- Ova sajamska manifestacija prošle godine ostvarila je veliki uspeh. Više od 150 izlagača, iz Bosne i Hercegovine, regiona, EU, prezentovalo je svoje turističke potencijale. Medijsku popularnost i Međunarodni sajam turizma Banja Luka 2019, je imao zahvaljujući i dolasku najpopularnijeg glumca na prostoru Balkana, Miloša Bikovića, koji je bio zaštitno lice - ističu iz firme RS Consulting&Trade, koja je organizator sajma.

Kako ističu, ovaj drugi međunarodni sajam turizma biće još uspešniji, jer već sada ima više od 130 prijavljenih izlagača. Učešće na sajmu potvrdili su izlagači iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Grčke, Bugarske, Mađarske i Austrija, a očekuju se prijave iz još nekoliko zemalja EU.


- Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudama lokalnih turističkih organizacija i agencija. Sajam je mesto okupljanja, razmene informacija i ponuda, te prezentacije turističkih potencijala i proizvoda. Mnogobrojni posetioci će moći da iskoriste velike sajamske popuste na turističke aranžmane. Sajam turizma u Banjaluci će dati potrebnu marketinšku podršku i destinacijama koje nisu dovoljno promovisane - kažu iz RS Consulting&Trade iz Banjaluke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.