NavMenu

Novogodišnji bal sa magarcima 8. decembra u Martinićima

Izvor: eKapija Utorak, 03.12.2019. 13:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: DragoNika/shutterstock.com)Ilustracija
Tradicionalni peti Novogodišnji bal sa magarcima za djecu i odrasle održaće se u nedjelju 8. decembra od 10:30 do 14 sati na farmi magaraca u Martinićima.

Za posjetioce jedinog bala s magarcima na planeti će biti organizovana muzika i kuvano vino, a vijena ulaznice iznosi kilogram šargarepe po osobi.

Ovogodišnji Bal prilika je da se sakupi novac za novi Park prirode Dolina rijeke Zete kome pripada i farma. Od prometa će zavisiti krajnji iznos donacije, ali neće biti manji od 500 EUR.

Kako navode organizatori, kuvano vino, rakija, kafa, sok biće euro, a priganice sa džemom 1.5 EUR.

Posetioci će moći da kupe i domaće proizvode sa farme, suvenire, kreme i magareće mlijeko.


Proizvođačima organskog voća, povrća ili mliječnih proizvoda od stoke koja živi slobodno, nudi se i prostor za prodajni štand. Prednost imaju seoska domaćinstva iz parka prirode Dolina rijeke Zete.

Parking je organizovan samo i isključivo na 1,2 km od farme, pa posjetioci bala neće moći kolima do farme, prenosi portal sharemontenegro.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Autoput Andrijevica-Peć povezuje Crnu Goru sa evropskim koridorima - I za gradnju dionice do Čakora očekuju se sredstva iz EU fondova

Auto-put Andrijevica – Peć bi na najbezbjedniji način povezao Podgoricu sa Prištinom i Skopljem, odnosno sa regijom kroz koju prolazi na teritoriji tih država, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Iz resora Filipa Radulovića ističu da taj putni pravac ispunjava prvi preduslov za finansiranje iz dostupnih EU fondova. Krajem februara Monteput je raspisao tender za izradu idejnog rješenja auto-puta Andrijevica - Peć,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.