NavMenu

Njemačka kompanija DIAGENICS donirala KCCG brze testove na Covid-19

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.07.2020. 10:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/geralt)Ilustracija
Njemačka kompanija DIAGENICS donirala je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) brze testove na Covid-19, čija je nabavna vrijednost oko 18.000 EUR.

Kako je saopšteno iz KCCG, ova donacija izvršena je posredstvom Ministarstva saobraćaja i pomorstva i ministra Osmana Nurkovića.

Donaciju je dr Nemanji Radojeviću, pomoćniku direktora KCCG danas uručio Ernest Kapetanović direktor kompanije DIAGENICS u prisustvu ministra Osmana Nurkovića. Iz Klinićkog centra zahvalili su se kompaniji DIAGENICS i Ministarstvu saobraćaja na ovoj donaciji.

- Donacija će doprinijeti da bezbjednije liječimo, ne samo oboljele od Covid-19, već i sve osiguranike kojima je u ovim izazovnim vremenima za čovječanstvo neophodna zdravstvena zaštita. Ovaj čin je dokaz da crnogorska dijaspora nije zaboravila svoju domovinu i da brine za svoj narod - saopšteno je iz KCCG..
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija

HE Piva obilježava 48 godina rada - Za tri mjeseca proizvedeno 255 GWh električne energije, 34% ukupnog plana za 2024.

Hidroelektrana (HE) Piva 48. godišnjicu postojanja i uspješnog rada dočekuje u znaku dobrih proizvodnih rezultata, pogonski spremna i sa dobrim hidroenergetskim potencijalom da ispuni ciljeve zacrtane ovogodišnjim elektroenergetskim bilansom. U prilog tome ide i činjenica da je hidroenergetski objekat u kanjonu Pive od početka godine proizveo 255 GWh električne energije, ostvarivši već sada 34% ukupnog proizvodnog plana za ovu godinu.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.