NavMenu

Feribot Dubrovnik i ove godine na liniji Bar-Bari, prvo putovanje zakazano za 1. jun

Izvor: Mina Petak, 26.03.2021. 09:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/pixelRaw)Ilustracija
Pomorsku liniju Bar-Bari i ove sezone će povezivati putnički brod Dubrovnik kompanije Jadrolinija, a prema ugovoru, koji je potpisan u njenom sjedištu u Rijeci, prvo ovogodišnje putovanje zakazano je za 1. jun.

Feribot hrvatske pomorske kompanije već pet godina povezuje crnogorsku i italijansku obalu, pišu Dnevne novine.

Ugovor su potpisali vršilac dužnosti izvršnog direktora Barske plovidbe, Mirsad Tršić i predsjednik uprave Jadrolinije, David Sopta.

- Liniju će održavati Jadrolinijin trajekt Dubrovnik koji, zahvaljujući svom kapacitetu i sadržajima poput kabinskog smještaja i restorana, putnicima nudi ugodno spajanje obala Jadrana. Početak plovidbe na liniji Bar-Bari zakazan je za 1. jun - saopšteno je iz Barske plovidbe.


Prema ugovoru, brod Dubrovnik će na liniji Bar-Bari saobraćati do 24. novembra.

Taj ugovor se već tradicionalno potpisuje od 2016. godine, a njime se definiše povezivanje luke Bari sa lukom Bar, u sklopu međunarodne linije Dubrovnik-Bari.

Saradnja između Barske plovidbe i Jadrolinije podrazumijeva, osim održavanja linije, poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.