NavMenu

Galenika Crna Gora prodaje imovinu vrijednu više od 4 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 04.08.2020. 15:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Tyler Olson/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik Galenike Crna Gora oglasio je prodaju imovine ovog stečajnog dužnika prikupljanjem pisanih ponuda.

Kako se navodi u tenderu, predmet prodaje su poslovno-administrativna zgrada sa pokretnom imovinom, zatim objekat za proizvodnju cefalosporina sa opremom i magacin. Svi objekti nalaze se u Podgorici, a njihova ukupna procijenjena vrijednost iznosi oko 3,16 mil EUR.

Galenika prodaje i poslovni objekat u Donjem Zagaraču, na teritoriji opštine Danilovgrad. Ovaj objekat prodaje sa sa svom pokretnom imovinom i zemljištem, a ukupna vrijednost imovine procijenjena je na 817.805,39 EUR. U dokumentaciji se navodi da kupac stupa u posjed ove nepokretnosti 20. marta 2022. godine.

Apoteka sa pokretnom imovinom u Virpazaru prodaje se po cijeni od 43.742,50 EUR, dok je vrijednost apoteke u Sutomoru procijenjena na 63.045,22 EUR

Pravo učešća na tenderu imaju sva fizička i pravna lica koja ispune tražene uslove. Rok za dostavljanje ponuda je 2. septembar 2020. Njihovo javno otvaranje održaće se 7. septembra u 9 časova u prostorijama Privrednog suda u Podgorici.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.