Pearson Longman - privredno društvo obrisano iz registra


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDSTAVNIŠTVO PEARSON EDUCATION LIMITED, BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Proleterske solidarnosti 21b lokal 18, 11070 NOVI BEOGRAD
Odgovorno lice
Natalija Elenskaya-Kočović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kada birate udžbenik za svoju školu sigurno želite da to bude udžbenik poznate izdavacke kuce. Onda je Pearson Education – Longman pravi izbor za vas. Iako Pearson Education nije univerzitet on je svoje ime izgradio i postao jedan od vodecih izdavaca u svetu obrazovanja, pomažuci uciteljima da poducavaju a ucenicima da uce na svim uzrastima širom sveta.

1755. Longman je postavio standarde u izdavaštvu kada je izdao potpuno inovativan recnik Samjuel Džonson Dictionary of the English Language. Na ovome se nije stalo i ova novina pracena je objavljivanjem Roget’s Thesaurus 1852, prvi recnik sinonima namenjen prvenstveno za obagacivanje pisanog jezika. Zatim je Majk Vest 1920. napisao New Method English Readers. To je prva serija lektire namenjena iskljucivo za ucenje engleskog jezika kao stranog jezika. Longman je 1940. izdao prvi udžbenik engleskog jezika koji je ujedno postao i najprodavaniji u svetu u svoje vreme Essential English, a napisao ga je Carls Ekersli. Longman je poznat po tome da uvek prvi objavljuje nešto novo i prati i koristi prednosti novih tehnickih otkrica. Tako da, ukoliko želite da budete medu najboljima nastavite da plovite sa Longmanom!

Ne zaboravite da Longamnov tim redovno organizuje konferencije za profesore engleskog jezika, seminare, radionice i daje dodatni material koji se koristi na casu.