Slavija Hoteli d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SLAVIJA HOTELI DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA HOTELSKE USLUGE BEOGRAD
ADRESA
Svetog Save 1-9, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Veselin Jovićević, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Isporučioci
Događaji
Finansije
Filantropija
Opis djelatnosti
Ukoliko želite da budete smešteni u centru Beograda uz odličnu povezanost sa svim delovima grada Slavija hoteli su pravi izbor.

Dva hotela na istoj lokaciji, jedan preko puta drugog. Lokacija hotela u centru Beograda je odličan izbor i idealna startna pozicija bilo da se radi o poslovnoj poseti Beogradu ili o odmoru. Autobuski prevoz od/do aerodroma sa stajalištem u neposrednoj blizini hotela, kao i odlična povezanost sa svim delovima grada je one što naše hotele čini jedinstvenim, a naše goste uvek za korak ispred ostalih. Dobrodošli su svi koji žele da budu smešteni u blizini brojnih restorana, barova, muzeja, pozorišta i glavnih turističkih atrakcija.

Hotel Slavija*** sa svojom dugogodišnjom tradicijom postao je prepoznatljiv brend za sve one koji žele da se osećaju kao kod kuće i sa zadovoljstvom se ponovo vraćaju. Renovirani smeštajni kapaciteti pružiće vam udoban i prijatan smeštaj u centru grada uz izvanredan odnos cene i kvaliteta usluge. Hotel raspolaže sa 184 renovorane sobe i pogodan je kako za individualne goste tako i za smeštaj većih grupa gostiju. Smeštajni kapaciteti hotela su kompletno renovirani 2020. godine i opremljeni novim nameštajem. Gostima su na raspolaganju sledeći tipovi soba: STANDARD PLUS (francuski ležaj ili dva razdvojena ležaja), KOMFORT SOBA (tri razdvojena ležaja), PORODIČNA SOBA (francuski ležaj + dva razdvojena ili pet razdvojenih ležajeva)

Hotel Slavija Garni*** garantuje komfor koji dodatno upotpunjuju prateći sadržaji hotela. Prilagođen je potrebama poslovnih ljudi. Raspolaže sa 29 moderno renoviranih Superior sobe, 4 Superior apartmana i 60 Komfort soba. Gostima je na raspolaganju u svim tipovima soba: besplatan Wi-Fi internet, kablovska televizija, mini bar, direktna telefonska linija, centralna klima, hotelska kozmetika. Gostima su na raspolaganju sledeći prateći sadržaji oba hotela: Restoran Panorama, Piano Bar, Biznis centar, Press sala, podzemna garaža Wellness centar - teretana, masaža, sauna, kozmetički salon, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, sefovi za čuvanje dragocenosti, rent-a-car

Vijesti