Dim Trade d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU PROIZVODNJU I USLUGE DIM-TRADE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESA
Zemunska 29, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Dejan Todorović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Preduzeće „DIM TRADE“ doo osnovano je 1994. godine u Beogradu. Specijalizovani smo za trgovinu vodovodnim i kanalizacionim materijalom, opremom za kupatila i prodaju keramičkih pločica domaćih i uvoznih proizvođača.

Glavni smo uvoznici PPR plastičnih cevi, fitinga i ventila renomirane firme FV PLAST. Možemo se pohvaliti da smo razvili i sopstvenu liniju proizvoda pod brendom CAPO CASA. Posedujemo i proizvodnju kupatilskog nameštaja od medijapana KUBIS NAMEŠTAJ čiji su pogoni opremljeni najsavremenijim mašinama za obradu drveta. Pored pomenutog u ponudi imamo šrafovsku robu, elektriku, ručni i električni alat kao i preko 15000 drugih različitih artikala.

Posebne, izdvojene segmente našeg poslovanja čine proizvodnja blindiranih – sigurnosnih vrata BLOCK LOCK DOORS od visoko kvalitetnih materijala i proizvodnja nogica za nameštaj i držača za police.

U sastavu preduzeća „DIM TRADE“ doo su i 5 maloprodajnih jedinica. Salon keramike u Zemunskoj 29. na Novom Beogradu je najveći u pogledu ponude. Naše prodavnice su opremljene širokim i bogatim asortimanom proizvoda najpoznatijih brendova u oblasti sanitarije i opreme za kupatila. Veliki izbor ponude, sa kojom će Vas naše ljubazno osoblje upoznati i detaljno informisati, pruža Vama, našim kupcima mogućnos kompletne kupovine na jednom mestu. Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspeh i zato nastojimo da pružimo visok kvalitet proizvoda, usluge i pristupačne cene. Kupcima koji ostvare veće kupovine odobravamo određene popuste i mogućnost kupovine na 3 rate čekovima građana bez kamate.

Vijesti