Škrebić Company doo Teslić


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju trgovinu i usluge Škrebić-Company Teslić
ADRESA
Krajiški put bb
, 74272 Teslić
Odgovorno lice
Mladen Škrebić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Opis djelatnosti
Kompanija Škrebić vlasnika Škrebić Dragutina osnovana je 1997. godine i bavi se proizvodnjom obuće. Prije 20 godina počela je proizvodnja u zakupljenom prostoru sa samo 25 zaposlenih radnika.

Danas je ovo uspješna firma u vrhu obućarske industrije u regionu.

U sopstvenim modernim pogonima zapošljava oko 500 radnika. Iza sebe ima bezbroj poslovnih uspjeha i tendenciju da tako i nastavi. Brojni su zadovoljni kilijenti, a kompletna proizvodnja izvozi se u inostranstvo. Biti izvoznik u trendu sveopšteg uvoza i industriske stagnacije djelo je vrijedno respekta.

U proizvodnim pogonima dnevno se proizvede od 1000 do 2000 pari gornjih dijelova obuće. Dok je kapacitet Montaže 500 pari kompletne obuće. U Kompaniji Škrebić nalaze se najsavremenije mašine u obućarskoj industriji. Zaposleni na raspolaganju imaju poslednju riječ tehnologije,koja im pomaže u njihovom uspješnom radu. Univerzalna oprema za proizvodnju kako gornjih dijelova tako i kompletne obuće zahtjeva i univerzalni personal koji je uvijek na visini zadatka.

Najvažnije od svega je imati povjerenje u stručni kadar,jer je najzaslužniji za finalni proizvod. Osnova preduzeća je ženska radna snaga koja sa posebnom predanošću kroji,šije i montira obuću za najpoznatije svjetske prizvođače.

Čuvena Njemačka kompanija LOWA prenijela je svoje dugogodišnje iskustvo na zaposlene u kompaniji Škrebić.

Osim proizvodnje obuće za sportski treking,Kompanija Škrebić ima i modni program ; robne marke Njemački GABOR i Francuski MEPHISTO, takodje se proizvode u Tesliću.

Vijesti