Jugprom doo Leskovac


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRANSPORT, TRGOVINU I OTKUP JUGPROM D.O.O. BELI POTOK, LESKOVAC
ADRESA
Tekstilna 97, 16000 Leskovac
Odgovorno lice
Mladen Stojanović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Opis djelatnosti
Postojeće preduzeće Jugprom d.o.o. Leskovac počelo je sa radom kao privatna autoprevoznička firma još daleke 1984. god. čiji je osnivač i vlasnik g. Slobodan Stojanović, koje se bavilo transportom, organizacijom otkupa i kooperacijom sa proizvođačima svežeg voća na terenu.
Nakon osnivanja, delatnost preduzeća se proširuje iz godine u godinu da bi 1992. god. preduzeće dobilo sadašnje ime i počelo da se bavi proizvodnjom i prodajom zamrznutog voća, što i danas čini osnovnu delatnost preduzeća.
Stalni uspon preduzeća rezultirao je godine 2005. i kupovinom objekta hladnjače u Leskovcu sa kompletnom opremom za zamrzavanje voća i povrća kapaciteta 6.000 tona jednovremenog uskladištenja što jasno govori o konstantnom usponu preduzeća.
Preduzeće Jugprom d.o.o. Leskovac već nekoliko godina unazad otkupljuje i prerađuje 9.000 tona raznog voća što omogućuje izvoz od 7.500 tona gotovog smrznutog proizvoda na tržište Evropske zajednice što obezbeđuje devizni priliv do 7.000.000 Eura.
Ovi podaci svrstavaju preduzeće Jugprom d.o.o. Leskovac u red najuspešnijih u Srbiji sa stalnim ciljem da bude pouzdan proizvođač i izvoznik smrznutih proizvoda, da ispoštuje zahteve kupaca i iste podrži u zajedničkim naporima za postizanje uspeha.
Preduzeće Jugprom je organizovano kao d.o.o. sa 100 % privatnim kapitalom i ima 85 stalno zapošljenih radnika od čega je 9 sa VSS, 4 sa VŠS, 60 sa SSS i 11 NKV.
U toku sezone otkupa i prerade svežeg voća i povrća preduzeće angažuje još dodatnih preko 200 sezonskih radnika.
Preduzeće Jugprom d.o.o. Leskovac raspolaže sopstvenim voznim parkom koji se sastoji od 6 kamiona nosivosti 25 t i kamionom hladnjača. Ovo omogućava de se nesmetano vrši transport kako prilikom otkupa od proizvođača do hladnjače tako i transport gotovog proizvoda do krajnjih kupaca širom Evrope.
Preduzeće Jugprom d.o.o. Leskovac ima široku mrežu otkupnih punktova u celoj Srbiji sa kojih prikuplja sveže voće koje prerađuje u sopstvenoj hladnjači koja poseduje kompletne tehnološke linije koje zadovoljavaju 3 kontinualna tunela sa ukupnim kapacitetom zamrzavanja od 10 t/h.
Preduzeće upošljava radnike svih potrebnih struka sa višedecenijskim iskustvom u ovom poslu što garantuje vrhunski kvalitet smrznutih proizvoda pa je i politika preduzeća da prepozna potrebe svojih korisnika i proizvod prilagodi njihovim željama brzo i efikasno, vodeći računa da svaki proizvod bude vrhunskog kvaliteta. Uvođenje sistema menadžmenta kvalitetom ( ISO 9001:2008 ) i HACCP sistema garantuje preduzeću uspeh i sigurnost na tržištima Evropske zajednice i šire.

Želja svih zaposlenih u preduzeću Jugprom d.o.o. je da ovo preduzeće bude jedno od vodećih u zemlji i širem regionu, što se postiže stalnom modernizacijom opreme i usavršavanjem zaposlenih, jačanjem veza sa isporučiocima i korisnicima, pri tom vodeći računa o zadovoljenju najviših standarda za proizvode koje nudimo.

Vijesti