Hotel Orient Villa Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Hotel Orient Villa Beograd
ADRESA
Dobanovačka 99, 11080 Beograd Zemun
Odgovorno lice
Nataša Nikolić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Hotel sada raspolaže svojim maksimalnim kapacitetima od devet smeštajnih jedinica, od kojih je svaka urađena u modernom istočnjačkom stilu, i istovremeno opremljena savremenim tehničkim sredstvima koja gostima garantuju udobnost.

„Orient Villa” funkcioniše po principu noćenja sa doručkom, kategorisana je sa tri zvezdice i prvenstveno je namenjena poslovnim ljudima, kako zbog blizine aerodroma i auto-puta, tako i zbog dobre povezanosti sa Novim Beogradom – trenutno najvećim poslovnim centrom.

Prema rečima Nataše Nikolić, direktorke hotela, ideja o otvaranju hotela javila se nakon čestih poslovnih putovanja u Indiju. Zainteresovana za njihovu kulturu, hranu i dizajan, odlučila je da duh Indije prenese u Beograd.

Najveći deo nameštaja i autentičniih detalja u hotelu uvezen je upravo iz Indije. U ovom zanimljivom prostoru mogu se videti statue Bude, velikog – kako ga vide u Indiji, i malog – kako ga doživljavaju na Dalekom Istoku. U holu se nalaze i statue ruku – Mudre, položaji koji se koriste u meditaciji ili u tradicionalnom indijskom baletu. U svakoj sobi se nalazi po jedan uramljen pačvork u različitim bojama koji predstavlja tradicionalni ručni rad žena iz raznih oblasti Indije.

Hotel je lociran u Zemunu, koji je zbog svoje bogate istorije I zanimljive arhitekture interesantan turistima. Cilj je da se modernim i originalnim smeštajem Zemun predstavi na pravi način turistima – kao atraktivna destinacija vredna pažnje. Blizina reke Dunav, kule Gardoš, ali i razvijenog Novog Beograda upravo to i omogućava.

Vijesti