Rajićeva šoping centar Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
RAJIĆEVA SHOPPING CENTER Beograd
ADRESA
Rajićeva 1, 11000 Beograd

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Galerije
Opis djelatnosti
Projekat vodi kompanija ABD d.o.o., osnovana od strane dva partnera, Ashtrom Group i Avital d.o.o.
Ashtrom je bio aktivan u građevinskim poslovima i razvoju imovine kroz mnoge pomoćne firme širom sveta tokom poslednjih 20 godina Tokom svih ovih godina, Ashtrom je izgradio više od 260.000 kvadratnih metara poslovnih i tržnih centara, hotela, stambenih objekata, aerodroma, mostova, luka i puteva, u Izraelu i Evropi. (www.ashtrom.com)
Ashtrom, kao jedna od najvećih grupa za trgovinu nekretninama u Izraelu i najveća privatna građevinska firma u toj zemlji, razvija i gradi sopstvene tržne i poslovne centre. Ashtrom takođe gradi tržne i poslovne centre za druge velike preduzetnike u Izraelu.
Avital d.o.o. je privatna kompanija osnovana 2002. godine sa sedištem u Beogradu. Avital d.o.o. se specijalizovao u investiranju, vođenju međunarodnih projekata, razvijanju poslova i konsultantskim aktivnostima, uglavnom u sektorima nekretnina i agrikulture. Za više od deset godina, Avital d.o.o. je uspešno izvršavao projekte širom Srbije i bivših jugoslovenskih republika, koristeći najsavremenija izraelska znanja, tehnologije i iskustvo.

Vijesti