Tanjug Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
JAVNO PREDUZEĆE NOVINSKA AGENCIJA TANJUG SA POTPUNOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Obilićev venac 2, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Branka Đukić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Isporučioci
Događaji
Finansije
Ličnosti
Opis djelatnosti
Generalni servis vesti
Sadrži vesti, informacije, analize, reportaže i osvrte o najvažnijim političkim, privrednim, ekonomskim, kulturnim i sportskim događajima u zemlji i u svetu. Generalni servis u proseku godišnje emituje oko 80.000 vesti.

Izbor iz generalnog servisa
Skraćena verzija Generalnog servisa, koja sadrži pregled aktuelnih političkih vesti iz Srbije i sveta i vesti iz oblasti privrede, kulture, sporta, zanimljivosti iz zemlje i sveta, rubriku Dogodilo se na današnji dan i vremensku prognozu.

DTS - Dnevni Tanjugov servis
Sadrži najaktuelnije vesti iz zemlje i sveta koje se u najkraćem roku prenose pretplatnicima. Namenjen je urednicima medija i funkcionerima u državnim organima i političkim partijama. Njegove varijacije su moguće u skladu sa specifičnim zahtevima pretplatnika.

Foto servis
Sadrži fotografije reportera Tanjuga sa svih važnijih događaja u zemlji i svetu i fotografije preuzete putem međuagencijske razmene. Raspolaže arhivom od 3,5 miliona negativa, odnosno fotografijama značajnijih događaja u bivšoj Jugoslaviji, Srbije i svetu od Drugog svetskog rata do danas.

Sportski servis Tanjuga (SST)
Svakodnevno emituje rezultate sa svih domaćih takmičenja, fudbalskih prvenstava evropskih zemalja, NBA, izveštaje sa utakmica saveznih liga u najpopularnijim sportovima, vesti i izveštaje sa svih međunarodnih sportskih događaja, specijalne tekstove i komentare dopisnika Tanjuga iz inostranstva i još mnogo toga Kultura, nauka, umetnost. Prenosi svakodnevno 10 do 15 vesti o kulturnim događajima u zemlji, u oblasti književnosti, likovne i muzičke umetnosti, sveta filma, pozorišta i televizije i značajnije informacije iz raznih oblasti nauke.

Dogodilo se na današnji dan (DND)
Dnevni servis koji sadrži informacije o važnim događajima i ličnostima svetske i nacionalne istorije. Izbor iz stranih medija. Svakog radnog dana prenosi najaktuelnije informacije, članke i komentare vodećih svetskih agencija, štampe i RTV-stanica o zbivanjima u Srbiji, bivšim jugoslovenskim republikama, susednim zemljama i analize kretanja i odnosa na svetskoj političkoj i ekonomskoj sceni. Izdaje se u elektronskom i štampanom vidu.

Izbor iz albanskih i kosmetskih medija
Novi bilten Tanjuga o aktuelnim događanjima, pre svega na Kosovu i Metohiji, ali i na celom Balkanu, iz pera albanskih novinara.

Anali 2005
Nacionalna agencija Tanjug informiše danonoćno o događajima i ljudima iz naše zemlje i iz sveta.
Anali 2005 su izbor najznačajnijih vesti o događajima i ljudima iz protekle godine, bez kojih bi obeležja dana možda bili samo njihovi nazivi i datumi.

Engleski bilten (Daily news)
Svakog radnog dana objavljuje oko 50 vesti na engleskom jeziku o najznačajnijim političkim i privrednim događajima u zemlji i informacije i komentare vodećih svetskih medija o najvažnijim zbivanjima u zemlji i svetu. Izdaje se u elektronskom i štampanom vidu. Engleski servisSvakog dana emituje oko 50 vesti na engleskom jeziku o najznačajnijim političkim i privrednim događajima u zemlji i informacije i komentare vodećih svetskih medija o najvažnijim zbivanjima u zemlji i svetu.

Pres kliping
Za potrebe zainteresovanih, Banka podataka prati pisanje štampe po određenim temama i priprema odgovarajuće isečke iz mnogobrojnih dnevnih listova.

Tanjug-Ekos (ekonomske informacije)
Redakcija ekonomskih informacija (Tanjug-Ekos) prima, obrađuje i emituje pretplatnicima najaktuelnije informacije o zbivanjima u svetskoj i domaćoj privredi.

Fono servis
Redakcija tonskih informacija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u emitovanju dnevnih izveštaja iz zemlje i sveta. DijasporaServis posebno namenjen našim sunarodnicima u dijaspori. Vesti obuhvataju politička, sportska, kulturna i druga dešavanja sa prostora bivše Jugoslavije.

Političko - poslovni imenik
Kompletna politička i državna struktura zemlje (nazivi organizacija i adrese, imena funkcionera, brojevi telefona, telefaksa i e-mail adrese); strana predstavništva u Srbiji i diplomatska predstavništva Srbije u inostranstvu; preduzeća, banke, turističke organizacije; mediji, javne institucije; državna struktura Crne Gore i Republike Srpske... Elektronsko izdanje

Vojni servis
Vojni servis nudi izbor aktuelnih tekstova sa vojnom tematikom iz specijalizovanih časopisa i svetskih medija uopšte. U svojim redovnim rubrikama prati najnovija dostignuća u domenu oružane tehnike i zbivanja u najvažnijim svetskim regionima, uključujući Balkan. Izlazi svake druge srede u elektronskom i štampanom izdanju.

Međunarodni Press Centar
Obezbeđuje autentične i aktuelne informacije o društveno-političkim, ekonomskim i kulturnim zbivanjima u Srbiji, za potrebe domaćih i inostranih novinara, akreditovanih u zemlji.

ICT servis
U saradnji sa Zavodom za informatiku i internet Novinska agencija Tanjug izdaje ICT bilten, štampanu verziju informativnog servisa, pod imenom Informaciono-komunikacione tehnologije (ICT).
Kroz ovaj servis korisnicima se nudi sistematsko praćenje događanja u ovoj oblasti u zemlji i svetu, upoznavanje sa najnovojim dostignućima na tržištu, pružanje informacija o ekonomskim i finansijskim trendovima važnim za ovu oblast, kao i sticanje uvida u finansijske efekte primene ICT. Bilten izlazi jednom sedmično.

Vijesti