Predstavništvo British-Serbian Chamber of Commerce, Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Predstavništvo British-Serbian Chamber of Commerce, Beograd
ADRESA
Čika Ljubina 16/II, 11000 Beograd
Odgovorno lice
James Alistair Gunn
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Ličnosti
Opis djelatnosti
Cilj Britansko-srpske privredne komore je da bude platforma za firme i pojedince uključene u unapređivanje trgovine, investicija, razvoja, turizma, transporta i drugih privrednih delatnosti između Velike Britanije i Srbije. BSPK je takođe mesto za privlačenje zainteresovanih britanskih kompanija koje još nisu poslovala na teritoriji Srbije.

Komora je zamišljena kao nepolitičko, nevladino udruženje koju vode njeni članovi, misija Komore je da deluje kao magnet i generator novih mogućnosti za kompanije iz Velike Britanije koje pokazuju interes za poslovanje sa Srbijom.

Komora predstavlja platformu za umrežavanje, razmenu ideja, iskustava i informacija o poslovanju sa Srbijom, kao i komunkaciju i lobiranje u interesu uključenih preduzeća, trgovinu i udruživanje privrednih komora. Komora je forum na kojem preduzeća i poslovni ljudi iskazuju svoje poteškoće i predlažu mogućnosti za poboljšanje.

Komora organizuje sastanke i razne manifestacije sa predstavnicima vlada, privrednih komora i trgovinskih asocijacija dveju zemalja.

Vijesti