DunavNET d.o.o. Novi Sad


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA KONSALTING, RAZVOJ I IMPLEMENTACIJU INFORMACIONIH I KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA DUNAVNET DOO NOVI SAD
ADRESA
Bulevar oslobođenja 133, 2.sprat, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Svjetlana Krčo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Saopštenja
Opis djelatnosti
DunavNET je osnovan 2006-te godine, sa kancelarijama u Novom Sadu i Dablinu (Irska). Kompanija zapošljava preko 30 inženjera različitih specijalnosti koji rade na dizajnu i implementaciji rešenja na bazi IoT i ML-AI tehnologija za više industrijskih sektora. Od posebnog značaja su aktivnosti u domenu poljoprivrede i stočarstva, proizvodnje hrane, metalske industrije i kružne ekonomije. Uz razvoj tehnoloških rešenja, DunavNET pruža konsultantske usluge u domenu digitalne transformacije kao pomoć kompanijama u procesu identifikacije, izbora i primene najprikladnijih tehničkih rešenja koja omogućuju optimizaciju izabranih poslovnih procesa.

Kompanija je uspešno realizovala brojne naučno-inovativne projekte u saradnji sa velikim brojem partnera iz Evrope i sveta. Znanje i iskustvo stečeno na ovim projektima pretačemo u komercijalna “ključ u ruke” rešenja.

Kao dugogodišnji Microsoft-ov partner za IoT i cloud tehnologije, a od prošle godine i partner kompanije SAS (www.sas.com), DunavNET svoja rešenja bazira na Azure platformi i SAS ML platformi, što obezbeđuje dodatnu skalablinost, ekonomičnost, pouzdanost i bezbednost.


Vijesti