Saint-Gobain d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Saint-Gobain je kompanija osnovana davne 1665.godine kako bi proizvela stakla za Luja XIV. Do današnjeg doba jedan od osnovnih aspekata razvoja kompanije je inventivnost i inovativnost.

U cilju konstantnog usavršavanja proizvoda i kontinuirane inovativnosti, kompanija sarađuje sa najprestižnijim svetskim Univerzitetima i istraživačkim centrima. Dokaz konstantnog tehnološkog razvoja je da 1 od 4 Saint-Gobain proizvoda nije postojao pre 5 godina. Saint-Gobain strategija je usmerena na habitat tržište u cilju stvaranja komfornih domova, uštede energije i održivog razvoja širom sveta.

Saint-Gobain, svetski lider na građevinskom i habitat tržištu, proizvodi, dizajnira i distribuira građevinske materijale, pružajući inovativna rešenja u cilju očuvanja ekologije i energetske efikasnosti. Saint-Gobain posluje u 68 zemalja, sa preko 180.000 zaposlenih širom sveta i prometom, u 2018.godini, od 41,8 milijardi eura.

Saint-Gobain u Srbiji posluje kroz svojih 6 aktivnosti: SG GLASS, ADFORS, ISOVER, NORTON, RIGIPS i WEBER. Za više informacija posetite www.saint-gobain.rs