DELTA M doo Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Delta M Grupa, najveća članica Delta Holdinga, posluje u oblasti maloprodaje, agrara, distribucije, razvoja nekretnina i pružanja usluga na finansijskom tržištu.

U oblasti maloprodaje, širom Srbije, razvijen je lanac supermarketa Maxi, koji je postavio nove standarde trgovine u našoj zemlji. Takođe, u sastavu Delta M Grupe nalazi se i Tempo, prvi Cash and Carry centar otvoren u Srbiji.

Nakon intenzivnog razvoja i osvajanja liderske pozicije u Srbiji, maloprodaja Delta M Grupe koju ostvaruje preduzeće Delta Maxi predstavljena je sledećim brendovima (maloprodajnim konceptima): Mini Maxi (male prodavnice do 400 kvadratnih metara prodajnog prostora), Maxi (supermarketi 400 do 2.000 kvadratnih metara prodajnog prostora), Super Maxi (hipermarketi sa više od 2.000 kvadratnih metara prodajnog prostora), Tempo (cash&carry prodavnice sa više od 12.000 kvadratnih metara prodajnog prostora).

Strateško opredeljenje Delta M Grupe je da svoj koncept maloprodaje širi i van granica Srbije.

U oblasti agrara , Delta M Grupa bavi se primarnom poljoprivrednom proizvodnjom (žitarice, uljarice, meso i stoka), preradom prehrambenih proizvoda (meso, testenine, voda), prometom agrarnih proizvoda i prometom poljoprivredne mehanizacije. Partneri Delta M Grupe u ovoj oblasti su: Pioneer A DuPont company, BASF, Syngenta, Sumitomo Chemical, Fendt, Deutz Fahr, Kverneland Group i drugi.

Fabrika u Zrenjaninu je specijalizovana za proizvodnju i formulaciju pesticida i drugih vrsta hemijskih proizvoda.

U procesu privatizacije u kome Delta M Grupa intenzivno učestvuje, sastavni deo Delta Holdinga postale su, pored ostalih, renomirane fabrike: Yuhor Jagodina i Danubius Novi Sad.

U fabrici Mioni proizvodi se flaširana voda pod nazivom Aqua Gala. U planu je početak proizvodnje sokova, konditoraja i kafe.

Strateško opredeljenje Delta M Grupe je da u agrarnu proizvodnju uvede najsavremenije tehnologije.


Poslove zastupanja, uvoza i distribucije robe široke potrošnje Delta M Grupa realizuje sarađujući sa renomiranim partnerima kao što su Fiat Grupa, Honda, BMW, Renault Trucks, Beiersdorf (brand Nivea), Ferrero, Masterfoods, Diageo, Johnson Wax, Intersnack, Unilever.

Preduzeće Delta Automoto (Fiat Grupa, Honda, Renault Trucks) i preduzeće Delta Motors (BMW, MINI) posluju u oblasti uvoza automobila i kamiona i razvijaju auto i kamionske centre u kojima su na jednom mestu objedinjeni prodajni saloni, servisi i prodavnice rezervnih delova.

Delta DMD, preduzeće koje obavlja poslove distribucije robe široke potrošnje ima razgranatu mrežu regionalnih magacina i moćnu prateću infrastrukturu. Delvel-Pro je preduzeće u sastavu Delta DMD koje se bavi veleprodajom roba široke potrošnje na nov, savremen i inventivan način.

U sastavu Delta DMD posluje i Delta Fashion koji je uvoznik poznatih svetskih proizvoda, modne konfekcije Escada i dečje konfekcije IANA, MiniMan i Baby Dior.

Svoju efikasnost u distribuciji Delta DMD unapređuje uvođenjem najsavremenijih informacionih tehnologija.

Delta M Grupa fokusirana je na poslove razvoja nekretnina i obavlja poslove od istraživanja i analize lokacije do otvaranja objekta i njegovog plasmana na tržištu. Ključne investicije usmerene su u tržne centre, poslovne objekte i hotele i širenje lanca Maxi supermarketa i van granica Srbije. Poslovanje u ovoj oblasti realizuju: Delta Real Estate, Delta Invest i Delta City.

Delta M grupa pruža sledeće finansijske usluge: Brokerske usluge, odnosno usluge posredovanja u trgovini hartijama od vrednosti, usluge korporativnog agenta, usluge agenta i pokrovitelja novih emisija hartija od vrednosti, usluge u vezi lansiranja ponuda za preuzimanje, usluge istraživanja i analize tržišta hartija od vrednosti.

U sastavu Delta M Grupe posluje i prvo domaće društvo za upravljanje investicionim fondovima, Delta Investments, sa prvim otvorenim balansiranim investicionim fondom u Srbiji, Delta Plus fondom. Ovaj fond ulaže na domaćem i stranim tržištima kapitala.