VIVO Shopping park Jagodina


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
VIVO shopping PARK, mesto za kupovinu i zabavu cele porodice, novi je koncept retail parka koji podiže standard u gradnji i organizaciji aktivnosti retail parkova za kakve se zna do sada.

Za lokaciju izabrana je Jagodina, koja je po svim parametrima grad budućnosti centralne Srbije.

Smeštena na Koridoru 10, 130 km južno od Beograda, u centru Pomoravskog regiona koji broji oko 250.000 ljudi. Pažljivom analizom došli smo do odluke da VIVO shopping PARK dobije kao neposredno okruženje najlepši deo Jagodine, koje se sastoji od sportsko-turističkog kompleksa Đurđevo brdo, zoo vrta, akva parka, Muzeja voštanih figura, gradske sportske hale i stadiona FK Jagodina.

VIVO shopping PARK se prostire na površini od 25.000 m2, a sam objekat je površine 10.000 m2 u kome se nalaze 33 maloprodajna lokala koje popunjavaju poznati internacionalni i domaći brendovi i 360 parking mesta, sinergisana u jedinstvenu arhitektonsku celinu, koju odlikuju funkcionalnost, laka dostupnost i preglednost, kao i poštovanje svih najstrožih i najsavremenijih svetskih standarda gradnje u pogledu kvaliteta ugrađene opreme i materijala, energetske efikasnosti, ekologije, sigurnosti i zaštite od požara.

U širok spektar ponude u parku ulaze i supermarket, garderoba, obuća, sportska oprema, dečija garderoba, igračke i oprema, nameštaj, elektronika, kozmetika, restoran, apoteka, knjižara, itd. Visok kvalitet, moderne linije, pristupacne cene karakterisu našu ponudu.

KUPOVINA KAKVU ZASLUŽUJETE

Vivo Shopping Park