Naučno - tehnološki park Beograd


Mikro preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i tehnološko rastućim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga, sa ciljem ubrzanog tehnološkog razvoja, povećanja izvoza i novih zapošljavanja. Programi i usluge podrške prilagođeni su specifičnim potrebama kompanija u različitim fazama razvoja, od obuka za razvoj inovativnih biznisa, pristupa novim tržištima, investitorima i finansijskim fondovima, mentorske podrške, uvećanja vidljivosti, promocije i umrežavanja.

Od svog osnivanja 2015. godine, NTP Beograd je podržao više od 180 kompanija u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga, dok kompanije članice danas zapošljavanju više od 1.500 visoko-obrazovanih i izvoze u preko 50 zemalja sveta.

U inspirativnom okruženju Zvezdarske šume, pored prostora, tehničke i tehnološke infrastrukture, svim članicama NTP Beograd na raspolaganju su i tri savremeno opremljene inovacione laboratorije (3D Lab, Laser Lab i Electro Lab) za ubrzan razvoj hardverskih rešenja.

Osnovan u partnerstvu Vlade Republike Srbije (u ime Vlade, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja), Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske, koristeći primere najbolje međunarodne prakse, Naučno-tehnološki park Beograd je mesto spajanja i razmene između institucija, nauke i privrede.