Aura d.o.o. Niš


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kompanija Aura, osnovana 1996. godine u Nišu, je firma kreirana za proizvodnju i promet kozmetike. Tokom 27 godina postojanja, postali smo lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu. Naši proizvodi našli su značajna mesta na teritoriji Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Grčke, Bugarske, Danske, Francuske, UAE, Kosova, Velike Britanije.
Naša vizija je da napravimo značajni iskorak na domaćem i međunarodnom tržištu, da se borimo protiv neposredne,
žestoke konkurencije pružajući proizvode vrhunskog kvaliteta da budemo superiorni u proizvodnji visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda u regionu da obezbedimo odličan dizajn pakovanja, i konačno, da ponudimo optimalne cene u odnosu na kvalitet.
Sedište kompanije Aura je u Nišu, na površini od 4000 kvadratnih metara. Ovde se, osim poslovnog prostora, nalaze
i laboratorija, proizvodni pogoni i skladišta. Kompanija ima filijalu u Beogradu i, zahvaljujući našim naporima i timskom radu,
vec vise od 10 godina direktno smo prisutni na trzistima Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Engleske, Slovenije, Bugarske, UAE, Danske, Francuske...
2003. godine dobili smo ISO 9001 i ISO 2000 sertifikate za vrhunski kvalitet naših proizvoda i za najbolju tehnologiju. Naš proizvodni pogon je potpuno renoviran 2012. u skladu sa GMP standardom na cijoj inplementaciji smo trenutno angazovani.