BDK ADVOKATI BEOGRAD


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BDK ADVOKATI ADVOKATSKO ORTAČKO DRUŠTVO BEOGRAD
ADRESA
Bulevar kralja Aleksandra 28
, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Dragoljub Cibulić, Tijana Kojović, Vladimir Dašić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Finansije
Ličnosti
Saopštenja
Opis djelatnosti
Kancelarija Bojović-Dašić-Kojović pruža pravne savete najvišeg kvaliteta o pravu Srbije Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici spadamo među tržišne lidere. Gradimo trajne veze sa klijentima koje opstaju tokom različitih poslovnih ciklusa i trudimo se da budemo na spisku pravnih savetnika vodećih kompanija i važnih insitucija kako bi im pružili podršku u rešavanju ključnih problema i na kapitalnim projektima.

Ponosimo se našim pristupom koji kombinuje lokalnu ekspertizu sa vodećim međunarodnim standardima. Naši advokati su multi-specijalizovani i osposobljeni da rešavaju širok opseg pravnih problema kako za strane tako i za domaće klijente. Glavne oblasti naše prakse su Spajanja uz pripajanje i preuzimanja Nekretnine Finansije Ugovori u privredi Rešavanje sporova Pravo konkurencije Radno pravo Poresko pravo Tržište kapitala Porjekti javno-privatnog partnerstva Intelektualna svojina kao i savetovanje o svim pitanjima kompanijskog prava. Stekli smo značajno iskustvo kao pravni savetnici na projektima iz različitih privrednih grana kao što su telekomunikacije informativne tehnologije finansijske usluge energija rudarstvo mediji ugostiteltsvo farmacija građevina poljoprivreda i automobilska industrija.

Naš tim koji doživljava dinamičan rast trenutno broji dvadeset pravnika. Timski duh i kreativni a istovremeno visoko kvalitetni pristup omogućavaju nam da razumemo potrebe najsofisticiranijih klijenata te da upravljamo najsloženijim transakcijama. Naš internaciolni imidž podrazumeva da naši pravnici govore više svetskih jezika.

BDK je članica SEE Legal www.seelegal.com grupe koja okuplja vodeće nezavisne advokatske kancelarije iz regiona jugoistočne Evrope što nam sve omogućava da veoma brzo oformimo međudržavne timove kako bi asistirali klijentima u prekograničnim transakcijama.

Našu kancelariju priznaju i preporučuju najuglednije međunarodne publikacije koje se bave rangiranjem advokatskih kuća kao što su Legal 500 Chambers and Partners i IFLR. Chambers Global u svojoj ediciji za 2011 godinu kaže Ova kancelarija koja pruža potpunu pravnu uslugu sudelovala je u nizu renomiranih međunarodnih transkacija kao što je zastupanje CVC Capital Partners u preuzimanju srpskih i crnogorskih pivara u okviru transkacije ukupne vrednosti USD3 biliona koja se odnosila na preuzimanje celokupnog centralnoevropskog biznisa Anheuser-Busch InBev grupe.. IFLR 2011 za nas kaže mnoge njihove kolege imaju samo reči hvale za odličnu praksu ove kuće i zapažaju da tim pokazuje inicijativu i lukavost na transkacijama. U svom izdanju za 2011. godinu Legal 500 publikacija navodi Verujemo da je BDK jedna od vodećih advokatskih kuća u Srbiji ovoj kategoriji. Oni daju veoma smislene savete u teškom pravnom okruženju te pružaju uslugu najvišeg kvaliteta. Partneri su pohvaljeni kao veoma profesionalni i veoma prijatni za saradnju.

Vijesti