NavMenu

U okviru kapitalnog budžeta ostalo neutrošeno 11,3 mil EUR - Sredstva u iznosu od 8,8 miliona preusmjerena na izgradnju bulevara Tivat-Jaz

Izvor: eKapija Petak, 23.12.2022. 07:07
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sumanamul15/pixabay.com)Ilustracija
Neutrošena sredstva u iznosu od 11,3 mil EUR u okviru kapitalnog budžeta Uprave za saobraćaj biće preusmjerena na druge projekte. Najveći dio ovog iznosa, tačnije 8,8 miliona biće preusmjereno na rekonstrukciju magistralnog puta M2, odnosno izgradnju bulevara Tivat - Jaz.

Kako je saopšteno iz Vlade, na jučerašnjoj sjednici usvojena je informacija o preusmjeravanju neutrošenih sredstava u okviru kapitalnog budžeta Uprave za saobraćaj za 2022. godinu.

- U Informaciji se navodi da zbog nepredviđenih okolnosti neće doći do potpune realizacije nekoliko kapitalnih projekata u iznosima planiranim Zakonom o izmjenama i dopuni Zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu, pa će sredstva u ukupnom iznosu od 11,3 mil EUR - naveli su.

S tim u vezi, Vlada je odobrila preusmjeravanje navedenih finansijskih sredstava, na projekte čija je realizacija u toku, od čega je najveći dio ovog iznosa, odnosno 8,8 mil EUR, preusmjeren na rekonstrukciju magistralnog puta M-2 Tivat – Jaz, izgradnja bulevara.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.