NavMenu

Opština Pljevlja za preostale radove na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda izdvaja skoro 300.000 EUR - Raspisan tender do 14. juna

Izvor: eKapija Nedjelja, 16.05.2021. 18:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gameanna/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Pljevlja je raspisala javni poziv za izbor izvođača preostalih radova na izgrađenom postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda (PPOV).

Radi se o građevinskim radovima procijenjenim na 298.813 EUR bez uključenog PDV-a.

Radovi su podijeljeni u dvije grupe A i B koji čine cjelinu, sa različitim rokovima realizacije od 3 mjeseca za A grupu radova i od 6 mjeseci za B grupu. Pod A radovima se nalaze građevinski, mašinski i elektro radovi, dok B grupu čine obuke i tehnološki poslovi.

Dostavljene ponude treba da imaju važenje od 60 dana. Ponude se podnose preko ESJN-a zaključno sa 14. junom do 11:00 sati, a otvaranje ponuda će biti održano isti dan pola sata kasnije.

Više detalja dostupno OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Crnoj Gori prijeti opasnost da zamijeni turizam nekretninama - Planovima zaštiti turističke zone od stambenih objekata

Moramo voditi računa o balansu između investicija u turizmu i održivosti kojoj smo svi posvećeni. Zaštita prostora treba da bude temelj razvoja, poručeno je sa tematske sjednice Odbora udruženja turizma Privredne komore koja je organizovana nedavno, u okviru javne rasprave o Nacrtu prostornog plana Crne Gore. Uzimajući u obzir da je prostorno planiranje jedan od ključnih instrumenata za uspostavljanje dugoročnog i održivog okvira za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.