NavMenu

U podnožju brda Ljubović u Podgorici gradiće se nova saobraćajnica sa 50 parking mjesta

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.04.2021. 15:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: wellphoto/shutterstock.com)Ilustracija
U podnožju brda Ljubović u Podgorici izvode se radovi, a kako je saopštio gradonačelnik Ivan Vuković, u tom dijelu grada u planu je izgradnja saobraćajnice.

- Tokom dana sam dobio nekoliko pitanja u vezi radova koji se izvode u blizini novog stambenog kompleksa u podnožju brda Ljubović. Nakon konsultacije s kolegama iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, koristim priliku da sugrađane informišem da je u pitanju obaveza komunalnog opremanja predmetne lokacije, koja podrazumijeva izgradnju nove saobraćajnice u dužini 350 metara, 50 parking mjesta, nove rasvjete i pejzažno uređenje (68 odraslih sadnica) - napisao je Vuković na svom Fejsbuk profilu.

- Dakle, nije u pitanju priprema terena za gradnju nove zgrade, kako se može pročitati u medijima i na društvenim mrežama - dodao je.

Kako je istakao, DUP Pobrežje Zona G je važeći.

- U toku dana, nadležna inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma je obišla lokaciju i konstatovala da se radovi izvode u skladu sa svim propisima - poručio je Vuković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Energija, Finansije

Rok za prijave za Solari 5000 produžen do kraja marta

Elektroprivreda (EPCG) je zbog velikog interesovanja javnosti rok za prijavu za projekat Solari 5000+ produžila do 31. marta, a do sada je za ovaj projekat pristiglo 565 prijava od građana i privrede. To su Vijestima zvanično kazali iz državne energetske kompanije. Solari 5000+ najavljen je krajem 2022. godine, vrijedan je 70 mil EUR, a kroz njega je planirano ugrađivanje solarnih panela ukupne snage 70 megavata (MW) na domaćinstvima,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.