Izvor: eKapija | Utorak, 06.04.2021.| 08:42
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Opština Pljevlja opredijelila 230.000 EUR za sanaciju i presvlačenje kolovoznih i pješačkih površina asfaltom - Raspisan tender za izvođače

(Foto: Bertold Werkmann/shutterstock.com)
Opština Pljevlja objavila je tendersku dokumentaciju za izvođenje radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima, procijenjene vrijednosti 230.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

Tenderskom dokumentacijom obuhvaćeni su: izvođenje asfalterskih radova na sanaciji i presvlačenju oštećenja ugradnjom i valjanjem asfaltne mase, ugradnja sa valjanjem nosećeg sloja asfaltnom masom na sloju od tampona, kao i svi pripremni radovi površina za ugradnju asfaltne mase na kolovoznim i pješačkim površinama.

Planirano je da se radovima na sanaciji prethodno asfaltiranih saobraćajnica ugradi 1.440 tona asfaltne mase debljine 4-6 centimetara, dok je za saobraćajnice sa makadamskim kolovoznim zastorom planirana ugradnja 800 tona asfaltne mase debljine 6 centimetara.

Ponude se dostavljaju randim danima najkasnije do 5. maja 2021. godine u 11 časova i to neposrednom predajom na arhivi naručioca ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi: Opština Pljevlja, Ulica Kralja Petra I br.48.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se 5. maja u 11:30 sati u prostorijama Opštine Pljevlja.

Rok za izvođenje radova je 45 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Kontrola kvaliteta izvedenih radova vršiće se preko nadzornog organa - razmatranjem izvještaja o stručnom nadzoru od strane ovlašćenih lica naručioca, a izvođač je dužan da postupi po eventualnim primjedbama.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.
Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Testiraj besplatno!
Prijavite se na naš dnevni ekonomski bilten koji će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana.
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Testiraj besplatno!
Testiraj besplatno!
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Testiraj besplatno!

Ako ste već korisnik, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE