NavMenu

U Herceg Novom počelo betoniranje dionice puta Topla 3 - Modra ploča

Izvor: eKapija Srijeda, 24.02.2021. 10:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Alison Hancock/shutterstock.com)Ilustracija
Nakon završenih radova na izgradnji betonskog propusta i uklanjanju zelenog otpada i rastinja, u utorak su na Modroj ploči u Herceg Novom počeli radovi na betoniranju dionice duge 450 metara.

- Prva faza radova podrazumijevala je izgradnju betonskog propusta koji će služiti za skupljanje podzemnih voda i kišnice. Taj posao uradili su zaposleni Komunalno stambenog preduzeća. Takođe, u prethodnom periodu izvršeni su radovi na uklanjanju zelenog otpada i rastinja, kako bi bilo omogućeno djelimično proširenje puta - saopšteno je na opštinskom sajtu.

Kako je još ranije istakao potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević, betoniranje i uređenje ovog puta omogućiće povezivanje Tople 3 sa Modrom pločom u potpunosti. Radove na betoniranju, u vrijednosti 44.000 EUR, izvodi kompanija Fidas. Rok za završetak je 45 dana, ali je za očekivati da budu gotovi za oko mjesec.
Konjević je podsjetio i da su u februaru 2019. godine završeni radovi na sanaciji prve dionice puta koji povezuje Toplu 3 sa Modrom pločom i Čelima, u dužini od oko 135 metara. Takođe, tokom jula iste godine završeni su radovi na sanaciji puta u dijelu naselja poznatom kao Vranjansko, u dužini od 320 metara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Objavljen novi poziv za zemljište u biznis zoni Babića Polje u Mojkovcu - Budućim investitorima obezbijeđene značajne olakšice

Opština Mojkovac objavila je novi javni poziv za zakup zemljišta u okviru biznis zone Babića Polje. U zakup se daje parcela površine 1.904 m2, na period od 10 godina sa mogućnošću produđenja na još 10 godina. Kako je navedeno, otvaranje biznis zone planirano je za potrebe podsticanja investicija i otvaranja novih radnih mjesta.Za potencijalne investitore za poslovanje u biznis zoni Opština je obezbijedila i određene olakšice. To je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.