Izvor: eKapija | Četvrtak, 07.05.2020.| 09:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Za podršku ženskom preduzetništvu u Tivtu 5.000 EUR

Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Tumisu)
Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisuje prvi javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Tivat opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu za 2020. godinu.

Na konkurs mogu da se prijave žene koje su kao fizička lica registrovane kod nadležnih organa za obavljanje privredne djelatnosti, žene preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa - osnivač, jedan od osnivača ili izvršni direktor preduzeća sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Tivat.

Društvo/preduzetnica može konkurisati sa najviše dva biznis plana, a može biti podržana za razvoj samo jednog biznis plana.

Maksimalni iznos dodijeljenih sredstava za biznis plan ne može iznositi više od 50% od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Opštine za podršku ženskom preduzetništvu. U budžetu Opštine Tivat je za tu namjenu raspoređeno je 5.000 EUR.

Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je do 5. juna 2020. godine.

Prijava na konkurs se podnosi Komisiji za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu na propisanom obrascu i predaje na pisarnici Opštine Tivat.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.