Izvor: eKapija | Utorak, 16.06.2020.| 10::35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

46. Sajam hrane

Organizator: Jadranski sajam Budva

17.06-21.06.2020 , Jadranski sajam , Crna Gora

(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)

Ukidanjem privremenih mera u Crnoj Gori, Jadranski sajam Budva je stekao uslove za održavanje sajamskih manifestacija koje su bile planirane u martu i aprilu ove godine, a potom odložene usled pandemije virusa korona.

Tako će se tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi održati u novom terminu od 17. do 21. juna 2020. godine. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih delatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Sajam je prepoznatljiv po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz područja poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i proizvodnje meda, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao "UFI Approved Event", u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih ekonomskih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i partnera na međunarodnom nivou, poručuju organizatori.