Neofyton doo Novi Sad


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
NEOFYTON DOO ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU NOVI SAD
ADRESSE
Partizanska 27b, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Zoran Tadić, Miroslav Tadić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Philanthropie
Bildstrecken
Video
Beschreibung der Tätigkeit
NEOFYTON je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike i gume – za tržište Srbije, Hrvatske, BiH, Severnu Makedoniju, Afriku (Nigeriju, Kamerun I Ganu).

Eksluzivni zastupnici za:

ENGEL (Austrija) mašine i oprema za brizganje plastike
WINTEC (Kina)– mašine za briganje plastike
PIVAN (Italija) prateće opreme mlinovi, sušare, dozatori masterbača, usisivači, transportne trake i dr.
EUROCHILLEER (Italija) industrijski čileri I rashladni sistemi
TRIA (Italija) – Sistemi I mašine za reciklažu plastike
MB CONVEYORS (Italija) – Industrijske transportne trake I sistemi
IFW (Austrija) - specijalni kalupi za fitinge


Sa iskustvom preko 30 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporučuje najviši standard usluga - najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica poslovanja i razvoja. Neofyton isporučuje usluge po sistemu ključ u ruke od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke. Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do „pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Wintec, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors, Tria. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, a od 2016. i za tržište Afrike.

Kompanija ENGEL jedan od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 1000 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom

Nachrichten