MEDITAS Co d.o.o. Podgorica


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MEDITAS CO D.O.O. PODGORICA
ADRESA
Oktobarske revolucije 44, 80000 Podgorica
Odgovorno lice
SRĐAN NINKOVIĆ (Izvršni direktor)
Branka Ninković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
-Veleprodaja
Meditas veleprodaja je počela sa radom 2006. godine u Podgorici. Od tada, njena politika se zasniva isključivo na uvozu brendova sa dugom tradicijom i provjerenim kvalitetom, što se može vidjeti kroz imidž kompanija sa kojima ima ugovore o ekskluzivnom zastupništvu i distribuciji.

Danas, Meditas pokriva 4 tržišta – Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju a bavi se distribucijom luksuznih i visokokvalitetnih brendova iz oblasti kozmetike za odrasle, kozmetike za bebe i djecu, igračaka i opreme za bebe, parfema, proizvoda za dentalnu njegu i pomoćnih ljekovitih i medicinskih sredstava.

-Apoteke
Meditas Apoteke
Prva Meditas apoteka otvorena je 1994. godine, kao jedna od prvih privatnih apoteka u Crnoj Gori. Danas, Meditas lanac čini 9 apoteka koje se nalaze u Podgorici, Budvi i Danilovgradu, čiji timovi farmaceuta, farmaceutskih tehničara i kozmetologa, brinu o zdravlju i ljepoti svojih potrošača.

-Kozmetički centar
Kozmetički centar Meditas je osnovan 2008. godine i specijalizovan je za tretmane njege lica i tijela proizvodima poznatih svjetskih kuća sa dokazanim kvalitetom i dugogodišnom tradicijom kao što su Skeyndor, Mavala, Christina Breton, itd.