Ening doo Nikšić


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PROJEKTOVANJE,IZVOĐENJE RADOVA I PROMET ENING D.O.O.NIKŠIĆ
ADRESA
STRAŠEVINA B.B. POŠTANSKI FAX 112, 81400 Nikšić
Odgovorno lice
NOVICA MATIJAŠEVIĆ (Izvršni direktor)
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
ENING d.o.o. je kompanija u 100% privatnom vlasništvu, osnovana 1994. godine sa sjedištem u Nikšiću u Crnoj Gori. Osnovna djelatnost kompanije vezana je za oblasti termotehnike, termoenergetike i gasne tehnike, i čini je:

Inzenjering i projektovanje
Izvodjenje radova
Kontrolisanje i ispitivanje
Servis i održavanje
Proizvodnja
Trgovina
Za 20 godina poslovanja, kompanija je prešla put od male porodične firme sa nekoliko zaposlenih, do referentne crnogorske kompanije sa više od 70 stalno zaposlenih radnika svih obrazovnih profila, izuzetnim referencama i znanjem neophodnim za potpuno autonomno poslovanje u oblastima za koje je kompanija registrovana.

U Nikšiću, mjestu sjedišta kompanije, nalazi se upravna zgrada ENING-a u sklopu koje posluju administrativni, inženjerski, trgovački i komercijalni biroi. Pored upravne zgrade, u sastavu ENING-a u Nikšiću, se nalazi sopstveni radionički i skladišni prostor, servisni centar, ispitno-tehnički centar sa savremenom laboratorijom i veleprodajno-maloprodajni centar. U Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, u sastavu ENING-a posluje Tehničko-komercijalni biro.

Poslovna politika ENING-a je od samog starta konstanta. Posvećenost kvalitetu, čini ključ dosadašnjeg uspjeha i realna osnova za budući rast i razvoj kompanije. Vjerovali smo da isključivo svojim znanjem, velikim radom, ulaganjem u sopstvenu infrastrukturu i usavršavanjem i školovanjem svog kadra možemo uspjeti u namjeri da stvorimo jednu modernu kompaniju, spremnu da u svakom trenutku na profesionalan i brz način odgovori i najsloženijim poslovima i izazovima. Svi naši zadovoljni klijenti, dosadašnje reference i iskustvo koje imamo iza sebe su najbolji dokaz da smo u toj namjeri i uspjeli.

Reference čine CV jedne kompanije. Veliki broj značajnih objekata u zemlji i svi naši zadovoljni klijenti odlikavaju renome koja ova kompanija danas ima u Crnoj Gori i šire, satisfakciju za dosadasnji rad i podstrek za buduci rast i razvoj.

Profesionalan odnos prema klijentima, donio je ENING-u brojna priznanja za kvalitet realizovanih poslova, i presudno je uticao na uspostavljanje povjerenja u poslovnim odnosima sa domaćim i stranim kompanijama sa kojima imamo izgraden izuzetan partnerski odnos.

U oblasti prometa roba, ENING snabdijeva veliki broj potrošaca u Crnoj Gori opremom iz oblasti termotehnike, termoenergetike i gasne tehnike.

Posebno smo ponosni na činjenicu što je ENING u dosadašnjem radu uspostavio čvrste poslovne odnose sa brojnim evropskim brendovima i postao partner nekim od lidera u Evropi u proizvodnji opreme iz oblasti termotehnike i termoenergetike. Ening je ovlašćceni distributer i ovlašćeni serviser kompanija WILO – Njemačka, WEISHAUPT – Njemačka, VIESSMANN – Njemačka, DANFOS – Danska – program grijanje, VIKING-MINIMAX – Njemacka, MEFA – Njemacka, BUCHTAL – Njemačka.
Takođe, ENING je u okviru svoje djelatnosti izgradio odnose saradnje i povjerenja sa brojnim kompanijama iz okruženja: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Konstantna koordinacija, detaljno planiranje i logistika, uz neophodni visokoobrazovani kadar i uskospecijalizovane izvođačke timove sa dugogodišnjim iskustvom, čini da danas, za ENING, ne postoji tajna ili nepoznanica u oblasti kojima se kompanija bavi.

U ENING-u, posebnu pažnju poklanjamo ekološkim aspektima primijenjenih tehologija. Očuvanje čiste i zdrave životne sredine je imperativ koji sebi postavljamo, vodeći računa o sadašnjim i budućim generacijima. Želja kompanije je da i dalje prati korak sa najmodernijim svjetskim trendovima u oblasti kojom se bavi, uz poklanjanje velike pažnje alternativnim i obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, i zelenim rješenjima.

U tom smislu, ENING danas ima veliko znanje i iskustvo u oblasti projektovanja i izvođenja radova u polju tzv. zelenih rješenja. Misija kompanije je i da dalje nastavi sa promovisanjem i popularizacijom korišćenja alternativnih i obnovljivih izvora energije, kroz što veću edukaciju o neophodnosti i blagodetima primjene ovih rješenja, kod kojih se energija iskorišćava u najčistijem obliku i koji predstavljaju ekonomičniju i zdraviju alternativu klasičnim energetskim izvorima.

Vijesti