IMOBILIA Budva


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IMOBILIA CC Budva
ADRESA
Citadela, Stari grad, Budva

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Opis djelatnosti
Kompanija Imobilija je osnovana 1991. godine u Budvi. Riječ je o firmi koja se prevashodno bavi investiranjem u vlastite nekretnine, njihovom stavljanju u funkciju profita i, po logici tržišta, njihovom prodajom. Nakon veoma pažljivog izbora, investirali smo u najljepše objekte koji su, nesporno, dio prebogate istorijske i prirodne baštine Crne Gore. Angažovali smo stručnjake raznih profila, restaurirali smo ih i osposobili za turističku valorizaciju. Naše nekretnine su odmah postale centar okupljanja i značajan faktor turističke ponude gradova u kojima se nalaze.

Osnovna logika kompanije je da na tržište nekretnina ponudi objekte koji, u trenutku prodaje, već donose profit ili objekte koji imaju dosledno razrađene projekte daljeg investiranja ili buduće kapitalizacije. Tako da je Imobilija ovog trenutka, osim gotovih objekata, tržištu ponudila jedan vanserijski projekt, na sigurno najatraktivnijoj lokaciji u Crnoj Gori - neposredno naspram Svetog Stefana, simbola crnogorskog turizma.

Takođe, u završnoj je fazi investicija u gradu-muzeju Perastu, gde Imobilija realizuje hotel sa pet zvjezdica, a u okviru hotela je i najdominantnija palata ovog grada - palata Smekija.

Imobilija je svakako danas jedna od najpouzdanijih kompanija u Crnoj Gori, kada je riječ o kapitalnim projektima u oblasti turizma, ona je prije svega, kompanija koja ima svoju viziju i dobro razrađenu strategiju razvoja. Riječ je o kompaniji koja je otvorena za dobre ideje, otvorena za svježi kapital i svakako, preduzeće koje ima zdravu osnovu, s obzirom da je vlasnik svih nekretnina s kojima izlazi na tržište. Naravno, kada je riječ o projektima koji su otvoreni za investiranje, možemo reći da je sva projektna dokumentacija već dobila potrebnu zakonsku valorizaciju.

Vijesti