Normal-Company d.o.o. Podgorica


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT Normal Company Podgorica
ADRESA
Business Centar Hilton, Ulica Slobode 2, 81000 Podgorica
Odgovorno lice
Dragan Mihailović Izvršni direktor
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Opis djelatnosti
Poslovi u građevinskoj industriji, tj. investiranje u stambene i poslovne objekte visokogradnje.
Osnovana 1992.godine do danas je jedna od najpoznatijih građevinskih kompanija u Crnoj Gori, prvenstveno zahvaljujući kvalitetu izgrađenih objekata i stalnom stremljenju ka unapređenju kvaliteta gradnje, uvođenju novih tehnologija i savremene opreme kojom nastoji uspješno odgovoriti visokim zahtjevima kupaca, uklopiti se, ići u korak, a i korak ispred trendova koji se razvijaju kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Kompanija je uspjela da i u momentima fluktuacije potražnje, ekonomske krize i drugih negativnih dešavanja na tržištu nekretnina opstane i održi stabilano poslovanje, da raste i da se razvija i postane jedna od vodećih kompanija koja se bavi ovom djelatnošću.
Ideja vodilja koja pokreće kompaniju je održivost i stalno unapređenje proizvoda i usluga, jer ključ za uspjeh leži u inovaciji, ideji i neprekidnom usavršavanju prvenstveno ljudskih resursa od kojih umnogome zavisi uspjeh kompanije.
Mi u preduzeću Normal Company posjedujemo studioznost, stručnost, iskustvo i sposobnosti velike kompanije, a sa druge strane fleksibilnost preduzeća srednje veličine koje može da uspješno odgovori najizazovnijim projektima u zemlji.
Normal Company se bavi investiranjem i izgradnjom objekata za stanovanje i poslovanje. Na teritoriji glavnog grada Crne Gore do sada je izgrađeno oko
150 000 m2 stambeno-poslovnih objekata sa tendencijom još intezivnije gradnje u narednom periodu. Pomenuti objekti se nalaze na najljepšim lokacijama u gradu i zahvaljujući atraktivnim lokacijama,a prvenstveno dizajnu, stabilnosti, čvrtsoći i sveopštem kvalitetu mnoge prestižne kompanije i institucije su svoja sjedišta preselile baš u naše prostore. Kompanija se širi i raste naročito kada je u pitanju opseg djelatnosti i lokacije na kojima planira izgradnju.


Vijesti