EVROPA LEK PHARMA


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EVROPA LEK PHARMA DOO BEOGRAD
ADRESA
Bore Stankovića 2, 11030 Beograd
Odgovorno lice
Marija Petrović, Joachim Sowada
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Evropa lek kao deo sistema PHOENIX grupe je kompanija koja se bavi pružanjem dodatnih usluga u svetu farmacije, posebno okrenuta ka stranim proizvođačima lekova, apotekarskom sektoru i veledrogerijama.

Iz palete naših usluga izdvajamo podršku u registraciji leka tj. medicinskog sredstva, logističku podršku pri kliničkim ispitivanjima, marketing rešenja za proizvod i kompaniju, nabavku za veledrogerije, poseban portfolio lekova i medicinske opreme koje zastupamo na domaćem tržištu kao i savremeno konsignaciono skladište.
Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima dobrih praksi, stalno osluškivanje zahteva tržišta, savremeni uslovi za rad kao i nova tehnološka rešenja, omogućavaju nam da na tržištu regiona jugoistočne evrope budemo prepoznati po specifičnim uslugama koje nudimo.

Značajan doprinos našem poslovanju, svakako daju i visokoobrazovan, motivisan i iskusan kadar, moderno opremljeni skladišni prostori, kao i blizina najvažnijih saobraćajnica u zemlji.

Afirmacija naše kompanije je ujedno i afirmacija novog načina razmišljanja u poslovanju.

Vijesti