Hotel Villa Montenegro Sveti Stefan


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Hotel Villa Montenegro Sveti Stefan
ADRESA
Vukice Mitrović 2, 86312 Sveti Stefan

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti

Objekat je namenjen gostima sa velikim prohtevima i pruza vrhunski komfor i uslugu koji se mogu dobiti u najvecim svetskim turistickim centrima.

Od smestajnih jedinica objekat ima 12 soba i apartmana od kojih su 2 predsednicka.

Centralnim delom kompleksa dominira veoma lep bazen u kojem se voda greje tokom citave godine. Objekat takodje poseduje djacuzi, saunu, fitnes salu, restoran sa terasom, bar, garazu, parking itd.

Enterijer i eksterijer vile delo su vrhunskih arhitekata koji su koristili najbolji italijanski granit i mermer, kao i namestaj, za realizaciju svojih ideja.

Objekat je opremljen savremenom telekomunikacionom opremom, kao i ostalim mogucnostima koje obezbedjuju nove tehnologije.

Fitnes sala, koja se nalazi pored bazena, opremljena je savremenom digitalnom opremom. Uz fitnes salu, nalaze se veliki djacuzi i sauna.

Zatvoreni parking kao i garaza sa elevatorom za automobile se nalazi na donjoj etazi; poseduje i opremu za pranje kola.

Objekat ima svoje hotelsko obezbedjenje i video nadzor 24h. Takodje, poseduje sopstveni sistem napajanja vodom i strujom.

Uz nasu pomoc mozete zadovoljiti sve svoje potrebe i zelje vezane za aktivnosti izvan objekta. U toku dana i noci mozete dobiti odgovor na sva vasa pitanja i sve neophodne informacije. U skladu sa vasim zeljama povescemo vas na nezaboravan izlet, obilazak interesantnih turistickih atrakcija, gradova, manastira, ostrva i sl. Nase strpljivo osoblje ce vam obezbediti prevoz luksuznim automobilima, krstarenja jahtom, zakazati usluge koje zelite koristiti.


Vijesti