BETON-LUČKO d.o.o.


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
S proizvodnim pogonima diljem Republike Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom, tvrtka BetonLučko vodeća je u svom segmentu s tendencijom širenja i na inozemna tržišta Bosne i Hercegovine, Crne gore, Srbije i Severne Makedonije.

U okviru široke palete proizvoda nudi bogati asortiman betonske galanterije visokokvalitetne betonske opločnike i opremu za uređenje okoliša od kojih su mnogi pogodni za uređenje dvorišta, vrtova, terasa i okućnica, pješačkih zona, parkova, gradskih trgova, te industrijskih, sportskih i sakralnih objekata.

Svojom raznolikošću boja, površinskih obrada i formata betonska galanterija nudi neograničene mogućnosti izvedbe, a projektantima neiscrpan izvor inspiracije.
Osim opločnika, u proizvodnom programu izdvajamo i vrtne i cestovne rubnjake različitih dimenzija, cijevi, kanalice za odvodnju oborinskih voda, lomljene blokove za izvedbu ukrasnih ograda, obloge stepenica koje se kroje prema zadanim dimenzijama, obloge pročelja, te cestovne elemente, specijalne elemente za željeznice, te reciklažna dvorišta –silosni elementi.

Beton Lučko je tvrtka prisutna i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se : predgotovljeni armiranobetonski zidovi, montažni stubišni krakovi, armiranobetonske stropne ploče i armiranobetonske montažne hale.

Tijekom dvadesetpetogodišnjeg iskustva, neprekidnog razvoja i usavršavanja proizvodnje betonskih opločnika i ostale betonske galanterije, došli smo do vrhunskih rezultata koje možemo potkrijepiti i certifikatom ISO 9001 čiji smo nositelji od 2004. godine.
Beton lučko usko surađuje i sa znanstvenim institucijama sa kojima je razvila i nove tehnološko eko-inovativne proizvode:
ECO-SANDWICH - ventilirani predgotovljeni zidni panel izrađen od betona s recikliranim agregatom te sloja mineralne vune proizvedene korištenjem inovativne i održive Ecose tehnologije, čijom se ugradnjom smanjuje potrebna godišnja energije za grijanje i hlađenje u zgradama.
Na 63. međunarodnom sajmu inovacija INNOVA 2014. održanom od 13. do 15. studenog u Bruxellesu, zlatnu medalju osvojila je inovacija ECO-SANDWICH nastala u suradnji industrije (Beton Lučko d.o.o., Eurco d.d. i Knauf Insulation d.o.o.) te znanstvenih institucija, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Druga inovacija je RUCONBAR-zid za zaštitu od buke izrađen od reciklirane gume. RUCONBAR (Rubberissed Concrete Noise Barriers) prvi je hrvatski projekt koji je uz jaku konkurenciju na natječaju Eko-inovacije u sklopu Programa za konkurentnost i inovacije (CIP), ostvario sufinanciranje Europske komisije u vrijednosti od 600.000 eura. Razvoj i priprema ovog kvalitetnog inovativnog projekta je jedan je od svijetlih primjera kako izgleda suradnja znanstvenog i poslovnog sektora u kojem se mogu ostvariti iznimni rezultati.
Danas je tvrtka Beton Lučko renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujući beskompromisnošću u pogledu kvalitete i rokova, a naši proizvodi nalaze se u gotovo svakom gradu u Republici Hrvatskoj.
Arhitektonski ili dekorativni beton je vrsta betona kod kojeg arhitekti svojom kreacijom te izvođači svojim umijećem izvedbe omogućuju da nas okružuju funkcionalni, inovativni te vrlo lijepi betonski elementi.
Projektantski zahtjevi na ovu vrstu betona traže prvenstveno završni izgled površine predgotovljenih elemenata. Današni betoni se mogu proizvoditi u različitim bojama i površinskim obradama, a bez potrebe za naknadnom (završnom) obradom. Optimalna proizvodnja arhitektonskih betona odvija se u kontroliranim uvjetima, i to u pogonima za proizvodnju predgotovljenih betonskih elemenata. Na taj način se osigurava brza
i ekonomski učinkovita proizvodnja uz postizanje ujednačenosti kvalitete proizvoda. U posljednje vrijeme arhitektonski betoni se proizvode i korištenjem recikliranih građevnih materijala.
Danas ime BETON LUČKO znači inovativnost, visokokvalitetne proizvode u modernom dizajnu i kvalitetno savjetovanje u realizaciji Vaše ideje pri uređenju okoliša.

Više informacija o nama, našem radu i našim referencama možete naći na našoj web stranici www.betonlucko.hr.