Mikro Kontrol d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
VIŠE OD 25 GODINA ISKUSTVA I NAPREDNIH REŠENJA

Naša firma je osnovana u Beogradu 1996. godine. Tokom višedecenijskog rada u oblasti industrijske automatizacije uspešno smo realizovali više od 750 projekata. Ovi projekti pokrivaju širok spektar softverskih i hardverskih rešenja primenjenih u različitim industrijama. Naša rešenja su prilagođena zahtevima naših klijenata kao što su ThyssenKrupp, FLSmidth, Strabag, Dobersek Engineering, Hesteel, Bor Copper Industry, Fiat, CRH Cement, Lesaffre Biospringer, Tetra Pak.

Od 2018. godine smo prisutni i na inostranom tržištu. Sedište firme je smešteno u Nemačkoj u gradu Dortmund.


OBLAST NAŠEG RADA

Mi smo Sistem Integrator u industrijskoj automatizaciji. Za složenije i zahtevnije upravljačke sisteme kombinujemo različite hardverske i softverske komponente. Spoj najkvalitetnije svetske opreme i inženjerskih usluga na najvišem nivou dovodi do najboljih rešenja za naše klijente. Kao nezavisan Sistem Integrator u mogućnosti smo da isporučimo visoko specijalizovana rešenja bazirana na različitim platformama najznačajnijih svetskih proizvođača opreme kao što su Siemens, ABB, Schneider Electric, Yokogawa, Omron i Rockwell Automation.

Zahvaljujući našim zaposlenima uspešno poslujemo više od 25 godina. Naša firma predstavlja spoj iskusnih inženjera, tehničara, prodajnog i marketing tima i administracije. Naša firma broji 40 elektro inženjera sposobnih za realizaciju najzahtevnijih zadataka. Prateći globalne trendove i inovacije, konstantno ulažemo u usavršavanje i napredovanje naših zaposlenih kako bismo ostali lider u oblasti automatike.

Svim našim klijentima garantujemo visoko profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Stečeno iskustvo na prethodnim projektima, temelj je za sve buduće izazove.