Puzzle Software Beograd


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Puzzle Software je tim strastvenih IT profesionalaca i Agile ambasadora. Trudimo se da isporučimo softverska rešenja visokog kvaliteta našim klijentima i da pružimo najbolju edukaciju u oblasti Agilnog razvoja proizvoda. Poslujemo u USA i SEE regionu.
Prilagođena softverska rešenja razvijamo više od decenije za vodeće kompanije širom sveta. Naši razvojni timovi su takođe radili na start-up projektima, prilagođavajući se potrebama i biznis modelima naših klijenata.
Pored razvoja softvera za klijente, ponosni smo i na činjenicu da naš tim trenutno radi na sopstvenom proizvodu. Još uvek je u MVP fazi, ali se nadamo skorom izlasku na tržište.
Puzzle Software je prepoznat kao lider u Agile edukaciji u SEE regionu. Organizujemo sertifikacione Scrum i Agile kurseve u saradnji sa Scrum Alliance, pružajući ne samo osnovnu edukaciju pojedincima, već i coaching i mentorski programe skrojene po potrebama kompanija. Agile Serbia, podržana od strane Puzzle Software, svake godine organizuje najveći Agile skup u SEE regionu - Agile Serbia konferenciju, sa više od 500 posetilaca širom Evrope, i svetskim predavačima i trenerima.
Radno okruženje u Puzzle Software-u je podsticajno: radimo sa najnovijim tehnologijama, u stabilnim uslovima i visoko vrednujemo kreativnost, timski rad i integritet svakog člana tima. Plata nije jedini odraz vrednovanja nečije ekspertize. Postoje i mnogi drugi načini da pokažete svojim zaposlenima koliko su važni i zbog toga nudimo različite vidove napredovanja i unapređenja. Timski rad čini radnu atmosferu veoma prijatnom, kao i dobar odnos biznisa i razvojnih timova, transparentnost i komunikacija.