Atlantic Grand doo Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Grand kafa je deo Atlantic Grupe, vertikalno integrisane multinacionalne kompanije čije poslovne aktivnosti uključuju istraživanje i razvoj, proizvodnju, kao i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja širom sveta. Dinamičnost u poslovanju, bogat portfolio regionalnih robnih marki i snažno razvijena sopstvena distribucija odlikuju Atlantic Grupu i Grand kafu kao ponosni deo uspešnog tima Strateškog poslovnog područja Kafa.

Konstantnim usavršavanjem tehnologije i pažljivim osluškivanjem potreba tržišta, Grand kafa godinama stvara proizvode koji su pozicionirani u samom vrhu. Veliki tim stručnjaka neprekidno radi na novim, savremenijim i atraktivnijim proizvodima, ispitivanjima kvaliteta, svakodnevnoj kontroli i unapređenju originalne recepture.

Danas portfolio Grand kafe čine segmenti tradicionalne i instant kafe, sa autentičnim brendovima pažljivo izgrađenim za različite korisničke strukture i potrebe.

Grand kafu u sektoru tradicionalne kafe predstavljaju brendovi Grand kafa Gold, Grand Aroma i Grand DeLuxe.

Grand kafa Gold napravljena je prema specijalnoj recepturi i namenjena ljudima koji uživaju u tradicionalnom ukusu jake domaće kafe sa obilnom penom. Grand Aroma je nastala kao moderan odgovor na želje potrošača za sofisticiranijim i urbanijim konceptom uživanja u crnoj kafi. Grand DeLuxe predstavlja premium proizvod superiornog kvaliteta na tržištu, namenjen pravim poznavaocima i ljubiteljima kafe.

Moderan, brzi tempo života, donosi nove potrebe, zahteve i navike. Osluškujući taj puls, Grand kafa je napravila proizvode prilagođene modernom načinu života i novim potrebama potrošača. Spajanjem tradicije, iskustva, znanja i ljubavi prema kafi nastao je idealan spoj, Grand instant kafa. Moderna, inovativna, široka paleta proizvoda instant kafe je ono što je potrebno svim generacijama, u bilo kojoj prilici , za svako raspoloženje i za svačiju dušu!