HBIS GROUP Iron & Steel d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kompanija HBIS GROUP Iron & Steel d.o.o. Beograd ex Železara Smederevo d.o.o. čiji pogoni su smešteni u selu Radinac u blizini Smedereva, Šapcu i Kučevu poznata je u jugoistočnoj Evropi po proizvodnji čelika, toplo i hladno valjanih proizvoda i belog lima.


FABRIKA U SMEDEREVU
Faďrika u Radincu je izgrađeđa u periodu od 1964. do 1979.
Preko 5.000 zaposlenih.
Projektovani kapacitet fabrike 2.2 miliona tona godišnje


HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd - ogranak u Šapcu proizvodi beli lim koji kupci koriste u industriji ambalaže za konzervisanje prehrambenih proizvoda, za pakovanje boja i lakova, hemikalija, farmaceutskih proizvoda, duvana, kozmetike, kao i za proizvodnju aerosol boca i krunskih zatvarača.

Ogranak - Šabac
Tel. +381 15 352 677
Fax. +381 15 352 675

HBIS GROUP Serbia - ogranak Kučevo, nalazi se u Kaoni, u opštini Kučevo, 135 kilometara jugoistočno od Beograda i 80 kilometara od Smedereva.Deo je kompanijske celine Podrška proizvodnji.Ogranak u Kučevu upošljava 65 radnika u tri poslovne jedinice: proizvodnja, održavanje i administracija.

Osnovna delatnost ogranka je eksploatacija i obrada krečnog kamena. Proizvodnja se odvija u kamenolomu i na tri postrojenja: Primarnom, Sekundarnom i Tercijernom. Pretežan deo ukupne obrade krečnog kamena (krečnjačka sitnež granulacije od 0-4mm i kamen granulacije od 20-70 mm) namenjen je pogonima u Smederevu.

Ogranak - Kučevo
Tel. +381 12 852 930
Fax. +381 12 852 940


Pogon Luka se sastoji iz dve celine - Stare i Nove Luke. Luke su potpuno opremljena postrojenja koje HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. koristi za istovar sirovina dopremljenih Dunavom i utovar barži za rečni prevoz proizvoda kupcima. U okviru Stare Luke je i zatvoreno skladište površine 420 kvadratnih metara.

Nova luka se nalazi u industrijskoj zoni u Smederevu na 1.111-om km Dunava, pored puta M-24, i auto-puta Beograd – Niš. Dva portalna krana (GANZ 16/27,5 tona) instalirana 2005. godine rade u dvadesetčetvoročasovnom režimu rada i pretovaruju rudne sirovine iz barži u kamione, koji dalje prevoze teret do skladista rudnih sirovina u fabrici. Trenutni kapaciteti Nove Luke je 2,4 miliona tona godišnje.

Luka (Smederevo)
Tel. +381 26 4627 749
Fax. +381 26 4627 739

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd proizvodi toplovaljane proizvode na polukontinuiranoj šestostanskoj valjaonici, maksimalne širine trake 2050 mm i težine do 35 tona. Savremena oprema i tehnologija sa kontrolisanim režimom valjanja obezbeduje kvalitet proizvoda u skladu sa zahtevima priznatih svetskih standarda.

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd proizvodi hladnovaljane proizvode na kontinuiranoj visoko automatizovanoj petostanskoj tandem pruzi koja omogucava hladnu deformaciju sa maksimalnom redukcijom od 92%, oblika i profila u skladu sa zahtevima priznatih svetskih standarda.