Rezon Media Grup d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
REZON MEDIA GRUP PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I EKSPORT-IMPORT DOO BEOGRAD
ADRESA
Loznička 2, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Mirjana Ristić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Galerije
Saopštenja
Opis djelatnosti
Rezon Media Grup je kompanija za izdavaštvo i konsalting u Srbiji.
Kompanija je osnovana 2004. godine u Beogradu, od strane švajcarskog izdavača “Radika Verlag” i od tada uspešno posluje u dve različite kategorije poslovanja:
-izdavaštvo i konsalting u oblasti pravilne primene zakonskih rešenja
-izdavaštvo i usluge oglašavanja nekretnina

Izdanja u domenu stručne literature za različite kategorije privrednih subjekata mogu se svrstati u dve kategorije, Periodične stručne štampane publikacije – časopisi i Monografska stručna štampana izdanja -priručnici.

Rezon Media Grup već godinama uspešno sarađuje sa brojnim stručnim saradnicima - autorima iz raznih pravnih i finansijskih oblasti, čije stručne tekstove objavljujemo u našim publikacijama, a većina njih je iz Ministarstva finansija, ali i iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Inspekcije rada, Budžetske inspekcije, DRI, PIO, ostalih nadležnih inspekcija i drugih nadležnih organa...

Izdanja kompanije Rezon Media Grup u domenu oglašavanja nekretnina jesu internet portal imovina.net i štampano izdanje “Beogradske nekretnine”. Imovina.net je specijalizovani portal za oglašavanje nekretnina u Srbiji i regionu, a “Beogradske nekretnine” su osmišljene kao medijski partner i podrška tom portalu, čije je prvo izdanje publikovano daleke 2007. godine. Danas su “Beogradske nekretnine” jedini štampani specijalizovani časopis za nekretnine na teritoriji Republike Srbije, koji kao takav pokriva značajan deo tržišta koji još uvek nije digitalno usmeren.

Kao medij za oglašavanje nekretnina sa najdužom tradicijom u Srbiji, u januaru 2020. godine, prošireno je delovanje i na tržište regiona.

Profesionalni pristup partnerima i korisnicima, osluškivanje njihovih potreba, poštovanje svih važećih zakona i propisa vezanih za poslovanje i obezbeđivanje da isti budu poštovani i od strane korisnika, učinilo je kompaniju Rezon grup jednim pouzdanim privrednim subjektom, čiji je kvalitet više puta bio prepoznat i nagrađivan.

Vijesti