Deco d.o.o. Vrnjačka Banja


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽENJERING TRGOVINU I USLUGE DECO DOO VRNJAČKA BANJA
ADRESA
Darinke Čavdarević 14, 36210 Vrnjačka Banja
Odgovorno lice
Goran Dedić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
DECO d.o.o. je privatna kompanija specijalizovana za izvođenje sledećih radova:


- Project Management – vođenje i upravljanje strateških Turn Key Projekata
- Mašinski radovi (1-HVAC (instalacije na sistemima ventilacije i klimatizacije); 2-Instalacije cevnih sistema od čelika i nerđajućeg čelika)
- Elektro instalacije
- BMS&EMS
- Sistemi zaštite (Protivpožarne instalacije, Protivprovalne instalacije, Instalacije CCTV, Kontrola pristupa, Gašenje požara, Interfonski sistemi)
- Građevinski radovi,
- Instalacija “čistih soba”
- Instalacije vezane za sve vrste procesnih medija i procesne opreme u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, i ostalim „Life Science“ industrijama

________________________________________
DECO d.o.o. kao porodična kompanija, razvijala je potrebna znanja i veštine koje je primenjivala efikasno, kako bi bila tehnički i komercijalno konkurentna i na međunarodnom tržištu.

Stavljajući u fokus želje i zahteve klijenta kako bismo razumeli njihove potrebe, predlažemo i implementiramo pametna, ekonomična i efikasna rešenja koja zadovoljavaju sve njihove potrebe. Mi preuzimamo izazove naših klijenata kao naše sopstvene i pronalazimo adekvatna rešenja.

Kompanija je osnovana u Vrnjačkoj Banji sa predstavništvom u Beogradu. Predstavništva kompanije van Srbije nalaze se u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Nemačkoj, Holandiji, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji. Tržište SAD-a je naš dugoročni cilj.

DECO d.o.o. je implementirao i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001, zaštite zdravlja i bezbednost na radu ISO 45001.





Vijesti