Gi Group HR Solutions d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GI GROUP HR SOLUTIONS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
ADRESA
Maglajska 10, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Bisera Gajić, Davide Toso, Rodolfo Roseto
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Saopštenja
Opis djelatnosti
Gi Group (nekada ConsulTeam) je u Srbiji osnovan u aprilu 2002. godine sa misijom da klijentima pruži podršku u ostvarivanju poslovne strategije nudeći široko znanje o lokalnom tržištu, veliko iskustvo naših konsultanata i oprobanu internacionalnu praksu naših partnera.

Od 2011. postali smo se deo prestižne i jedne od vodećih kompanija u oblasti razvoja tržišta zapošljavanja, Gi Group, kompanije koja posluje u oblastima privremenog i stalnog zapošljavanja,regrutacije i selekcije kadrova, kao i drugim oblastima upravljanja ljudskim resursima. Gi Group čini gotovo 3000 zaposlenih u preko 20 zemalja Evrope, Azije i Amerike.

Kao deo internacionalne mreže sa novim rešenjima i uslugama, sa istim timom eksperata i jedinstvenom strašću i posvećenošću klijentu predstavljamo vam naše nove brendove i usluge. TACK TMI ADRIA je Gi Group kompanija specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti HR konsaltinga, treninga i razvoja zaposlenih.

Gi Group Staffing Solutions kompanija specijalizovana za usluge iz oblasti privremenog zapošljavanja I iznajmljivanja ljudstva, personalne administracije, obračuna zarada i usluga kod klijenta. Wyser je Gi Group kompanija koja pruža usluge u oblasti regrutacije i selekcije kandidata. Wyser usluge: Executive Search, Regrutacija i selekcija, Masovna regrutacija i selekcija.

Vijesti