CROLAB Zagreb Hrvatska


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Udruga Hrvatski laboratoriji CROLAB Zagreb Hrvatska
ADRESA
Ivana Lučića 5

, 11000 Zagreb
Odgovorno lice
Davor Zvizdić, predsjednik KUL

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Opis djelatnosti
Udruga Hrvatski laboratoriji CROLAB je osnovana u cilju razvoja hrvatskih laboratorija kao infrastrukture razvoja proizvodnje i gospodarstva u okviru zahtjevnog otvorenog tržišta, korištenjem zajedničkih potencijala i sinergijskih učinaka udruživanja.

Osnivačka skupština CROLAB održana je 16. lipnja 2003. u prostorijama HIS-a u Zagrebu. Utvrđeni su temeljni programski ciljevi i kriteriji za članstvo.

Udruga Hrvatski laboratoriji CROLAB osnovana je kao neprofitna udruga na temelju Zakona o udrugama (NN 88/01 i 11/02) i registrirana je pod tim imenom, sa Statutom usvojenim na Osnivačkoj skupštini pri Gradskom uredu za opću upravu grada Zagreba, Rješenje Klasa: UP/I -230-02/2003-01/333, Ur.broj: 251-02-02/2-03-02, od 1. kolovoza 2003. godine, sa sjedištem u prostorijama HIS-a, Berislavićeva 6 u Zagrebu.

Članovi CROLAB-a su ispitni, analitički laboratoriji i mjeriteljski laboratoriji. Aktivnosti CROLAB-a se provode unutar klubova, stručnih odbora i drugih oblika organiziranosti kao što su okrugli stolovi, tribine, forumi, konferencije i slično, u koje se članovi udružuju prema određenom zajedničkom interesu ili konkretnom zadatku.

CROLAB je član europskih relevantnih udruga i to pridruženi član EUROLAB-a, punopravni član EURACHEM-a i član ILAK-a, kroz koje ostvaruje svoju umreženost i suradnju unutar Europe i šire.

Strategija CROLAB-a, koji udružuje više od 100 hrvatskih laboratorija je jasno usmjerena na trajno unapređenje kvalitete i kompetentnosti laboratorija, povezivanjem u radu temeljem zajedničkih interesa, a koji vode razvoju, podizanju standarda i kvalitete življenja u cjelini.

Nakon osam godina rada, usklađivanja zajedničkih ciljeva i djelovanja, postignuti su dobri rezultati u koje se možete uvjeriti praćenjem ove stranice. Za održavanje postignutog, a naročito za daljnje uspješne rezultate udruge i njenih članica dogovoreno je da se postupno, u skladu sa mogućnostima CROLAB ojača radnim i organizacijskim mogućnostima putem uključivanja u radni odnos Upravitelja udruge, kao pomoć i uporište svim našim aktivnostima, koje organizacijski i vremenski prelaze mogućnosti slobodnih aktivnosti, neovisno o tome koliko vremena možemo ili želimo odvojiti.


Vijesti