Ernst & Young d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA REVIZIJU ERNST YOUNG DOO BEOGRAD - EY Srbija
ADRESA
Vladimira Popovića 8a, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Ivan Rakić, Dušan Tomić, Danijela Mirković
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Galerije
Opis djelatnosti
EY je globalni lider u pružanju usluga revizije, poreskog savetovanja, poslovnog savetovanja i IT savetovanja, kao i podrške pri poslovnim transakcijama. Cilj nam je da pozitivno utičemo kako na poslovanje tržišta, tako i na društvo u celini. Izdvajamo se po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama u stvaranju i implementaciji inovativnih digitalnih rešenja i pružamo im mogućnost da ostvare svoj pun potencijal.

Kombinujući tehnološka i poslovna znanja i veštine, koje poseduju članovi našeg tima, stečena višegodišnjim iskustvom u radu na internacionalnim projektima, u mogućnosti smo da klijentima ponudimo celovita rešenja unapređenja poslovanja kao i izveštavanja koje su posebno dobile na značaju tokom COVID-19 perioda.

Širom sveta, više od 300 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost stvaranju boljeg poslovnog okruženja. Danas, sa više od 400 vrhunskih eksperata u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, EY poseduje ključne veštine i iskustvo koje je neophodno da svojim klijentima iz Srbije i drugih zemalja regiona obezbedimo vrhunski nivo usluge. Naše reference uključuju veliki broj kompanija, organizacija i finansijskih institucija – od velikih multinacionalnih korporacija do lokalnih firmi u usponu i stranih investitora koji žele da uspostave operacije u Srbiji.



Vijesti