TELEFONIJA d.o.o. Brčko


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TELEFONIJA d.o.o. preduzeće za telekomunikacije Brčko
ADRESA
Bulevar Mira bb, 76100 Brčko Distrikt, BiH
Odgovorno lice
Milan Nikolić, Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Opis djelatnosti
Telefonija d.o.o - Brčko je osnovana 27.07.2004. od strane AD Telefonija - Beograd kao preduzeće za telekomunikacije.

Motivi za osnivanje ovoga preduzeća bili su proširenje tržišta na područje Republike Srpske i čitave BiH te ranija angažovanost AD Telefonije na ovim prostorima, što je rezultovalo da Telefonija AD kao osnivač ima odlične reference i poslovne veze sa renomiranim preduzećima sa prostora RS i BiH kao što su: Telekom Srpske, Elektroprivreda RS, BH Telecom i drugi.

Od samog početka Telefonija Brčko konstantno prati i primjenjuje najnovije telekomunikacione tehnologije i proizvode kroz saradnju sa naučnim institucijama i fakultetima. Partnerstvo i zajednički nastup na tržištu BiH sa P.S. "Telefonijom" a.d. i velikim brojem renomiranih svjetskih kompanija, doveli su Telefoniju Brčko na visoko mjesto u oblasti telekomunikacija.

Telefonija Brčko se može pohvaliti saradnjom i distributerstvom proizvodnih programa poznatih kompanija iz oblasti telekomunikacija, timom kompetentnih, visoko obučenih i motivisanih stručnjaka sa znanjima usavršavanim u skladu sa svetskim trendovima. I naravno, glavni adut za ovako visoko mjesto su zadovoljni klijenti.

Telefonija Brčko, zajedno sa P.S. "Telefonijom" a.d. je spremna da u svakom trenutku, prema potrebama klijenta, pripremi i izvede tehnička rješenja, pruži podršku projektu u svim fazama životnog ciklusa – od idejnog rješenja do servisa, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rješenja verifikovanih na domaćem tržištu.

Vijesti